Unranked Hesap ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Eğer botted'sa yer tabii ki sen 13.6 yamasında ki ile karıştırdın o 32 bitten 64 bite geçildiği için büyük banwave'di çoğu sc platformu etkilendi o yüzden merak etme oynayabilirsin yani şu an problem yok
adc mainin dediği gibi 32to 64 yapıldığı için toplu bir banwave i geldi yoksa 2senedir düzgün bir banwave i yok
Post automatically merged:

adc mainin dediği gibi 32to 64 yapıldığı için toplu bir banwave i geldi yoksa 2senedir düzgün bir banwave i yok
extra olarak asıl sorunun cevabı sıralıda mmr yükseleterek derecelilere girersen daha sağlıklı oluyor

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben aldım fresh hesap gümüş 2den mi ne başlattı 2 günde platine çıktım

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşınızın stratejisi işe yarayabilir, ancak her zaman garantili değildir. Eşleştirme sistemi, oyuncuları maçlarda yerleştirirken kazanma oranı ve rütbe gibi çeşitli faktörleri dikkate alır. Sadece kazanma serilerine güvenmek yerine kendi becerilerinizi geliştirmeye odaklanmak en iyisidir.

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
tr de gümüş rankına kadar kasarsın ama kasarken bot jung da oynamanı tavsiye ederim rammus veya botta xayah supta leona şimdi ben euw dayım tr yi saldım cok fazla toxic veled oldu için oyunun harap oluyor benim tavsiyem arkadaşınla euw da hesap kasmanız

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka 10 macın hepsini kazansan bile silver 1 başlıyorsun zaten

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka 3 gün önce fresh hesap aldım. 4 maç sıralı girdim 4 ünüde kazandım iyi bir kda ile. Gümüş 3 başlattı. Galiba en yüksek gümüş 2 başlatıyor diye biliyorum.
15-20 maça gerek yok yorar insanı
Kanka ben 3 mac atim 2 sirali 1 dereceli 1 zafer 2 kayıp yanisla dereceli girmisim fark ettmedim bozuldu bronz dan baslati

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben hic normal mac atmadan direk ranked atmıstım ilk maç iyi bir kda ile oynadim bronz 1 80 lp baslattmıstı yani sırf gümüş başlamak için 4-5 maç normal gamede vakit kaybetmene gerek yok bence. 10 maçı da winledim gümüs 1 60 lp olmustum sanırım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eğer gerçekten hiç maç atılmamış bir hesap ise ilk 10 maçında güzel kda'lar ve sonuçlar alırsan atabilir o şekilde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
MMR maçları deniyor ona eğer unranked'sa gerçekten hiç ligi yoksa çarın 4-5 maçta güzel kdalarla taşırsan maçı evet dediği doğru

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
преобразование кДа 10

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Doğru ama kda yüksek olması lzm

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eu da oynamayında nerde oynarsanız oynayın. Mızıkçılarla dolu öldüklerinde ağlayıp oyunu salıyorlar sevmiyorum. Açın hileyi vurun gözüne gitsin :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eğer botted'sa yer tabii ki sen 13.6 yamasında ki ile karıştırdın o 32 bitten 64 bite geçildiği için büyük banwave'di çoğu sc platformu etkilendi o yüzden merak etme oynayabilirsin yani şu an problem yok
Katılıyorum hileyle oyna bencede Memoryhackers is love

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dogru knk normal oyun atip einstrrak yakalarsan silver 3 tan baslatiyor eger almassan direk girersen bronz 2 den baslatiyor deger mi bilmiyorumda dogru dedigin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...