Eğer botted'sa yer tabii ki sen 13.6 yamasında ki ile karıştırdın o 32 bitten 64 bite geçildiği için büyük banwave'di çoğu sc platformu etkilendi o yüzden merak etme oynayabilirsin yani şu an problem yok
Arkadaşınızın stratejisi işe yarayabilir, ancak her zaman garantili değildir. Eşleştirme sistemi, oyuncuları maçlarda yerleştirirken kazanma oranı ve rütbe gibi çeşitli faktörleri dikkate alır. Sadece kazanma serilerine güvenmek yerine kendi becerilerinizi geliştirmeye odaklanmak en iyisidir.
tr de gümüş rankına kadar kasarsın ama kasarken bot jung da oynamanı tavsiye ederim rammus veya botta xayah supta leona şimdi ben euw dayım tr yi saldım cok fazla toxic veled oldu için oyunun harap oluyor benim tavsiyem arkadaşınla euw da hesap kasmanız
Kanka 3 gün önce fresh hesap aldım. 4 maç sıralı girdim 4 ünüde kazandım iyi bir kda ile. Gümüş 3 başlattı. Galiba en yüksek gümüş 2 başlatıyor diye biliyorum.
15-20 maça gerek yok yorar insanı
ben hic normal mac atmadan direk ranked atmıstım ilk maç iyi bir kda ile oynadim bronz 1 80 lp baslattmıstı yani sırf gümüş başlamak için 4-5 maç normal gamede vakit kaybetmene gerek yok bence. 10 maçı da winledim gümüs 1 60 lp olmustum sanırım.
Eğer botted'sa yer tabii ki sen 13.6 yamasında ki ile karıştırdın o 32 bitten 64 bite geçildiği için büyük banwave'di çoğu sc platformu etkilendi o yüzden merak etme oynayabilirsin yani şu an problem yok
dogru knk normal oyun atip einstrrak yakalarsan silver 3 tan baslatiyor eger almassan direk girersen bronz 2 den baslatiyor deger mi bilmiyorumda dogru dedigin