Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ban Yedim güncellenene kadar kullanmayın
Wait for updatemenü gelmiyor
We wait for the updateban atıyor 2 3 hesapta denedim 4 dk ıcınde ban atıyor aim bot açık olursa 1 dk içinde atıyor
Haklısın aga güncellenmesi lazımban atıyor 2 3 hesapta denedim 4 dk ıcınde ban atıyor aim bot açık olursa 1 dk içinde atıyor
anti kapat düzelirCLR error hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı ? (vac yemeyi bırak ben daha hileyi çalıştıramıyorum )
Çok güzel bir his hala boş yapıyorsun çünkü. SRC yakalanması demek pasteledin demek zaten. Adamın src sinin detect olmasıyla bu hilenin ban atmasının bir alakası yok. Akıllı biri olup yazılımdan biraz anlasan detaylarıyla açıklarım zaten ama gerek yok, anlatsam da anlamazsın zaten. İyi forumlar.Ekli dosyayı görüntüle 46256Ekli dosyayı görüntüle 46257
Milleti uyarıyorum diye BOŞ konuşuyorsun demek nasıl bir his. şimdi test ettim 2 dakika olmuş... direkt olarak pasteledi demedim zaten. src yakalandıysa geçmiş olsun dedim de hep sen haklısın...
güncelleme gelecek mı rafa mı kalkacak acabaÇok güzel bir his hala boş yapıyorsun çünkü. SRC yakalanması demek pasteledin demek zaten. Adamın src sinin detect olmasıyla bu hilenin ban atmasının bir alakası yok. Akıllı biri olup yazılımdan biraz anlasan detaylarıyla açıklarım zaten ama gerek yok, anlatsam da anlamazsın zaten. İyi forumlar.