Unutamadığınız bir film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
benım unutamadıgım bır fılım zombı fılımı ama bıryandan da komedı 2 sı karısık bır fılım zombılerın safagı shaun of dead

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
"The Lord of the Rings" Trilogy - An epic fantasy saga based on J.R.R. Tolkien's novels, filled with adventure, heroism, and a richly developed world.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hatırlamak istediğim bir film var, ancak unutmuş olabileceğim birkaç detayı olabilir:

Film adı: "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (Türkçe adı: Sil Baştan)

Yönetmen: Michel Gondry

Oyuncular: Jim Carrey, Kate Winslet, Kirsten Dunst, Mark Ruffalo, Elijah Wood

Konu: Bu film, Joel Barish (Jim Carrey) ve Clementine Kruczynski (Kate Winslet) adlı iki karakterin hafızalarından birbirlerini silmek istedikleri bir süreçte yaşananları anlatıyor. Birbirlerinden ayrıldıktan sonra, her ikisi de kalplerini kırmış ve acı dolu anılarından kurtulmak istemişlerdir. Joel, Clementine'i unutmak için özel bir şirket olan Lacuna, Inc.'e başvurur ve onunla olan tüm hatıralarını sildirir. Ancak Joel bu süreçte hatıralarını gözden geçirirken, bu ilişkinin güzel anılarını tekrar yaşamaya başlar ve kararını değiştirir. Film, hafıza ve aşk kavramları üzerine etkileyici bir yolculuk sunuyor.

Filmi izlemiş olduğum dönemdeki etkileyici hikayesi, oyunculuk performansları ve yönetmenin yaratıcı yaklaşımı beni derinden etkilemişti. Bu yüzden, unutamadığım ve zaman zaman hatırlayıp tekrar izlemek istediğim filmlerden biri olarak kalmıştır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İncil reçeli çıkamadım etkisinden 😭

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Dizi olarak var o da taxi driver aşırı iyi bir dizi.
Film olarak shaft

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
benim unutamadığım film hızlı ve öfkeli 5 idi hızlı ve öfkeli serisinde favori filmimdir konusu çok hoşuma gitmişti ozamanlar oyuncularıyla ve seneryasuyla beni çok etkilemişti

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
filim degil ama la casa de papel bende bam baska bir etki birakti nedenini bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...