Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hatırlamak istediğim bir film var, ancak unutmuş olabileceğim birkaç detayı olabilir:
Film adı: "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (Türkçe adı: Sil Baştan)
Yönetmen: Michel Gondry
Oyuncular: Jim Carrey, Kate Winslet, Kirsten Dunst, Mark Ruffalo, Elijah Wood
Konu: Bu film, Joel Barish (Jim Carrey) ve Clementine Kruczynski (Kate Winslet) adlı iki karakterin hafızalarından birbirlerini silmek istedikleri bir süreçte yaşananları anlatıyor. Birbirlerinden ayrıldıktan sonra, her ikisi de kalplerini kırmış ve acı dolu anılarından kurtulmak istemişlerdir. Joel, Clementine'i unutmak için özel bir şirket olan Lacuna, Inc.'e başvurur ve onunla olan tüm hatıralarını sildirir. Ancak Joel bu süreçte hatıralarını gözden geçirirken, bu ilişkinin güzel anılarını tekrar yaşamaya başlar ve kararını değiştirir. Film, hafıza ve aşk kavramları üzerine etkileyici bir yolculuk sunuyor.
Filmi izlemiş olduğum dönemdeki etkileyici hikayesi, oyunculuk performansları ve yönetmenin yaratıcı yaklaşımı beni derinden etkilemişti. Bu yüzden, unutamadığım ve zaman zaman hatırlayıp tekrar izlemek istediğim filmlerden biri olarak kalmıştır.
benim unutamadığım film hızlı ve öfkeli 5 idi hızlı ve öfkeli serisinde favori filmimdir konusu çok hoşuma gitmişti ozamanlar oyuncularıyla ve seneryasuyla beni çok etkilemişti