Unutulan Apple kimliği nasıl geri alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba, Apple kimliğimi unuttum. Telefon numarasıyla da giriş olmuyor ve şifremi unuttum diyorum. Yine telefon numarasını yazıyorum ve yine olmuyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
telefondaki veriler lazım değilse bilgisayara bağla pcye itunes indir sıfırla şifreli olsa bile sıfırlıyo telefoncular para alır kanka

Üye
2 HİZMET YILI
fatura var ise direk apple ile görüş sıfırlıyorlar faturası gönderiyorsun.ama fatura yoksada apple ı ara durumunu anlat şifremi unuttum yapıyorum olmuyor de yardımcı oluyorlar.

kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Youtubede bir çok öneri var gidip telefoncuya vs. ücret vermene gerek yok itunes ile şifre kırma yazarsan youtubeye çıkacaktır karşına seç birini gir uygula dostum

Üye
2 HİZMET YILI
reis dm atabilirsin ücreti karşılığında yardım ederim.
kral insanlık namına bi yardım et garibana

sıfırlama ile olmuyor
aynen farklı yöntemleri var

Youtubede bir çok öneri var gidip telefoncuya vs. ücret vermene gerek yok itunes ile şifre kırma yazarsan youtubeye çıkacaktır karşına seç birini gir uygula dostum
youtubedakiler pek doğruyu göstermiyor farklılık gösterneler de olabiliyor

fatura var ise direk apple ile görüş sıfırlıyorlar faturası gönderiyorsun.ama fatura yoksada apple ı ara durumunu anlat şifremi unuttum yapıyorum olmuyor de yardımcı oluyorlar.
ben denedim dediğin gibi olmadı kanka

bir telefoncuya götürsen iyi olabilir kanka
parça çalınma ihtimali var

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben de kaybetmiştim bi kere telefoncuya verdim o halletti herşeyi kurtardı

Üye
2 HİZMET YILI
aynısı bana oldu telefoncuya git knk ama biraz fazla para alıyor

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisiyara uygulamasını indirip sıfırlaman gerekiyor içindeki verilere elvada etsen yeridir. geççmiş olsun

Üye
2 HİZMET YILI
sanırım applın telefonum nerede uygulamasını indirip oradan bulmanız gerekir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba! Apple kimliğinizi unuttuysanız ve telefon numaranızla da giriş yapamıyorsanız, bunun için birkaç adımı deneyebilirsiniz:

1. Şifrenizi Sıfırlayın: Şifrenizi unuttuysanız, Apple Kimliği hesabınızı kurtarmak için şifrenizi sıfırlamanız gerekir. Şifrenizi sıfırlamak için Apple'ın "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanabilirsiniz.
  2. Doğrulama Yöntemlerini Kullanın: Apple genellikle hesap kurtarma işlemlerinde farklı doğrulama yöntemleri sunar. Bunlar arasında e-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderme veya güvenlik sorularını yanıtlama gibi seçenekler olabilir.
  3. Destek Alın: Eğer bu adımlar işe yaramazsa, Apple'ın müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz. Apple Destek ekibi size hesabınızı kurtarmak için daha fazla yardımcı olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eğer önemli bir bilgin yoksa kırıyorlar şifreyi kardeşim ya da onu sıfırlıyorlar ama illa girmem gerekiyor diyorsan telefoncuya veyahutta pcye bağlaman lazım ama pcye bağladığında da şifre istiyor diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...