cheat is safe not detectedis it not detected?
safe?
It doesn't inject the game's modelsCan you tell me why it's not detected and is it not detected forever
Tamamen UD gönül rahatlığıyla oynayabilirsinKankam ban durumu nedir acaba biliyormusun skin hilesi kullanan çok arkadaşım varda güvenemiyorum ya
Evet, kolaydırUmarım arayüzü kolaydır teşekkürler
iyi oyunlar dilerimOyuna para yatıraktansa bunu kullanırım yani çoğu skin changer detected boşuna ban yemek istemiyorum ama bu undetected bunu kullanacağım
Sağol dostum yan charda bir deniyeyim ne olur ne olmaz 1 hafta süre geçireyim olursa mainde denerim ellerine sağlık <3cheat is safe not detected
Post automatically merged:
It doesn't inject the game's models
Tamamen UD gönül rahatlığıyla oynayabilirsin
Evet, kolaydır
iyi oyunlar dilerim
Teşekkür ederimm, iyi oyunlarSağol dostum yan charda bir deniyeyim ne olur ne olmaz 1 hafta süre geçireyim olursa mainde denerim ellerine sağlık <3
Hayır, Şuan tamamen UD gönül rahatlığı ile kullanabilirsinizGüzel ellerine sağlık . Acaba ban riskimiz varmı ?
Teşekkür ederim, iyi oyunlar.baya iyi
Hayır, öyle bir şey söz konusu değil tamamen UD1 kere kullandıktan sonra o hesap kesinlikle ban yiyor mu
Rica ederim iyi oyunlarTeşekkürler hocam
Kendiniz mi yazdınız kodları yoksa belli bir kodu düzenlediniz mi ?Hayır, Şuan tamamen UD gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz
Aslında bana ayit diyebiliriz sadece json ve imgui menüsünü aldım gerisi bana ait hook dan inject den daha bir çok şeyKendiniz mi yazdınız kodları yoksa belli bir kodu düzenlediniz mi ?
zaten scripti kullanamıyorduk bu iyi oldu eline sağlık