Çözüldü Ürün Anahtarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben yazdığım bir programda nasıl ürün anahtarı yapıp kullanabilirim. Mesela bir key oluşturup kullanıcı o keyi girdiğinde 30 gün kullanabilecek programı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
verilen ürün anahtarları sahte oalbilriyor ne akdar gerçek gibi kabul etsede mesela şöyle bir videoda gördüm adamlar test ediyor youtubeden bedavaları deniyor giriyor fakat sahte ama gerçeğinin ucuz fiyatlarına bakıyorlar 10 tl ye buluyorlar deniyor lar gerçekmiş işte para vermeden alamazssın yani adamlar şans eseri 10 tl ye buldular sende araştırıp bulabilrisin güvennilir sitlerler tanımıyorum fakat araştırırsan bulursun
Üye
5 HİZMET YILI
verilen ürün anahtarları sahte oalbilriyor ne akdar gerçek gibi kabul etsede mesela şöyle bir videoda gördüm adamlar test ediyor youtubeden bedavaları deniyor giriyor fakat sahte ama gerçeğinin ucuz fiyatlarına bakıyorlar 10 tl ye buluyorlar deniyor lar gerçekmiş işte para vermeden alamazssın yani adamlar şans eseri 10 tl ye buldular sende araştırıp bulabilrisin güvennilir sitlerler tanımıyorum fakat araştırırsan bulursun

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
neyin ürün anahtarı ya bende mi sorun var kendi programıma ürün anahtarı koyacağım başka bir programın ürün anahtarını ne yapayım. Ben kendi yazdığım programa ürün anhatarı koymak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...