Usb girişleri çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kasa kurulurken usb pinleri soketlere takılmamış olabilir çünkü hep çift çift kayıp var

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Anakartında başka ön panel usb çıkışı olabilir. Varsa ön panel usb kablosunu oraya tak

NighT King Hacker
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Chack your usb driver is updated or not.... if its not then update and try it.......

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar güncelleme dahil herşeyi yaptım, telefonu da denedim telefonu görüyor. Ancak Gamepower medusa kulaklığı görmüyor. O dediğim 2 usb görüyor ama. Bu 4 usb görmüyor sadece. Elektrikle ilgili bir sıkıntısı yok. Elektrikte geliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kardeşim kendin soketini al değiştir yapabilirsen olmazsa olmaz bir şey bu
Post automatically merged:

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kasaninanakart usb uclari takili mi? Degilse resom at soyleyelim hangi swice takacagini

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Öndekilerin çalışmama nedeni kasa içindeki kabloların takılı olmadığından sır muhtemelen. Bendede vardı o hata

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim 6 adet usb girişim var. Bunlardan 4'ü arkada, 2'si önde. Öndekiler çalışmıyor. Arkadan da 2 adet usb girişi çalışmıyor. Toplam 4 adet usb girişi çalışmıyor. Haliyle sadece mouse ve klavyeyi bağlıyabiliyorum. Bunun neden olduğuna dair bir fikriniz ya da düzeltmek için öneriniz var ise çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Anakartın doğrudan üstünde bulunmayan usb girişleri (kasanın önündekiler) genellikle bir kablo ile anakartın üzerindeki yanlış hatırlamıyosam 4 pinli bir yuvaya takılması lazım. Bu usb girişlerinin kablosu kasanın kendisinde mevcut bulunur satın alman gerekmez. Böyle açıkta bi kablo kasanda var mı diye kontrol et. Açıkta yoksa kabloların doğru yere takılı olma durumunu bi kontrol et. İşlemci fanının güç çıkışının aynısı bir soket aramalısın. Ana kartın üzerinde hangi soketin ne işe yaradığı çok küçük harflerle olsa da yazar. İşlemci fanı için sadece fan, ek usb girişleri için usb gibi.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
driverlar güncel değilse güncelle

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Driver skntisi degilse eger senin yapabilecegin pek birsey yok dostum bilgisayarciya goturmen gerekcek onlar sokup bakicaklar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim 6 adet usb girişim var. Bunlardan 4'ü arkada, 2'si önde. Öndekiler çalışmıyor. Arkadan da 2 adet usb girişi çalışmıyor. Toplam 4 adet usb girişi çalışmıyor. Haliyle sadece mouse ve klavyeyi bağlıyabiliyorum. Bunun neden olduğuna dair bir fikriniz ya da düzeltmek için öneriniz var ise çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
teknik olarak bozulmuş olabilir garantisi varsa garantitiye yollaman makul olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...