USB Wi-Fi adaptörü önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bilgisayarımın Wi-Fi kartı çok zayıf dolayısıyla bir Wi-Fi adaptörü almak istiyorum. Ubuntu Linux kullanıyorum, bildiğiniz sağlam USB Wi-Fi adaptörü var mı arkadaşlar?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kali için kullanacaksan özel bir model var kali ile tamamen yüzde yüz uyum garantisi veriyor fiyat olarak da bir kaç sene önce 100₺ bandında idi. Araştırmanızı öneririm. Farklı marka modeller için monitor modunun olmasına dikkat edin yoksa çoğu toolda hata alırsınız.

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Önerim, TP-Link Archer T3U AC1300'dir. Bu, hızlı kablosuz bağlantı için çift bant (2,4 GHz ve 5 GHz) desteği sunar ve ulaşılması zor olan yerlerde bile iyi bir sinyal gücü sağlayan yüksek kazançlı antenler içerir. Ayrıca, uygun fiyatlı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Önerim TP-Link TL-WN722N bu adaptör ubuntu linux ile tamamen uyumludur ve hızlı bir kablosuz bağlantı sunar bunun yanı sıra WPA/WPA2 şifreleme desteği sunar ve güçlü bir antene sahiptir ubuntu linux ile tamamen uyumlu olduklarından bu adaptörleri kullanmak için ek sürücü yüklemek veya başka ayarlar yapmak gerekmez

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
modem kaç oda uzakta

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
rkadaşlar selam elimde şu an kullandığım uyduruk bir USB Wi-Fi adaptörü var laptop ile 2-3 diş çeken yerde bu adaptör Max 1 diş bazen bağlantı bile gidiyor. Elimde driver CD'si de yok ilk sorum bundan olabilir mi? 100-200 TL arası 20 Mbps fiber bağlantı için önerebileceğiniz USB adaptör var mıdır?

Elimde ki modem Turkcell Superonline vermiş olduğu Huawei optixstar HG8245X6.

Bu konuyu oluşturana kadar en az 10 kez F5 yaptım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Ugreen 2.4 ve 5 GHz Dual Band USB Wi-Fi Alıcı Ağ Adaptörü​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...