Utanç kaynağı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim hesap şifresini, epostasını unuttuğum bir kaç fb hesabım var bunları nasıl kapatırım? Veya bildiğiniz şikayet botu var mı? ücretli, ücretsiz fark etmez.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Benim de vardı ben hiçbirşey yapmadım kendiliğinden kapandı sanırım 2 yıldır giriş yapılmayan kullanılmayan hesaplar kapanıyor :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Ticket at kardeşim senden bi fotoğraf istiyorlar
eline bi a4 alıp adamların verdiği kodu yazıyosun a4 ü elinde tutup fotoğraf çekiliyorsun ve yolluyorsun bitti

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ticket at kardeşim senden bi fotoğraf istiyorlar
eline bi a4 alıp adamların verdiği kodu yazıyosun a4 ü elinde tutup fotoğraf çekiliyorsun ve yolluyorsun bitti
Bahsettiğin form'u özelden atar mısın? veya adı ne

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
uzun süreli girilmeyen hesaplar kapanıyor diye biliyorum

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
uzun süreli girilmeyen hesaplar kapanıyor diye biliyorum
Tc kimlik fotoğrafı istiyor. Tekrar açılıyor yani. Sadece askıya alınıyor hesap. 2013-2014 yılları arasında 4-5 hesabım vardı. Sürekli yeni hesap açardım. 2014 yılından beri tek hesap kullanıyorum. Şimdi diğerlerine giriş yapmaya çalışınca; benim olduğumu doğrulamak için kimlik fotoğrafı istiyor. Aramadan vs. zaten askıya alınan hesaba ulaşamıyorsun. Yani hesabın profili gizli duruma giriyor. Kapanmış olarak gözüküyor ama aslında askıya alınıyor. Pasif bir şekilde duruyor sen açana kadar.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Desteğe ulaştığında hbesabı kapatmaya yardımcı oluyorlar.

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tc kimlik fotoğrafı istiyor. Tekrar açılıyor yani. Sadece askıya alınıyor hesap. 2013-2014 yılları arasında 4-5 hesabım vardı. Sürekli yeni hesap açardım. 2014 yılından beri tek hesap kullanıyorum. Şimdi diğerlerine giriş yapmaya çalışınca; benim olduğumu doğrulamak için kimlik fotoğrafı istiyor. Aramadan vs. zaten askıya alınan hesaba ulaşamıyorsun. Yani hesabın profili gizli duruma giriyor. Kapanmış olarak gözüküyor ama aslında askıya alınıyor. Pasif bir şekilde duruyor sen açana kadar.
Yazdığımı okumadın sanırım. hesaba yaklaşık 2 veya 3 yıldır girmiyorum ve sapasağlam duruyor. ben bunu kapatmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...