Bahsettiğin form'u özelden atar mısın? veya adı neTicket at kardeşim senden bi fotoğraf istiyorlar
eline bi a4 alıp adamların verdiği kodu yazıyosun a4 ü elinde tutup fotoğraf çekiliyorsun ve yolluyorsun bitti
Emin misin? yaklaşık 2 yıldan fazla süredir giriş yapmıyorum hesabıma.uzun süreli girilmeyen hesaplar kapanıyor diye biliyorum
yani öyle biliyorumEmin misin? yaklaşık 2 yıldan fazla süredir giriş yapmıyorum hesabıma.
Tc kimlik fotoğrafı istiyor. Tekrar açılıyor yani. Sadece askıya alınıyor hesap. 2013-2014 yılları arasında 4-5 hesabım vardı. Sürekli yeni hesap açardım. 2014 yılından beri tek hesap kullanıyorum. Şimdi diğerlerine giriş yapmaya çalışınca; benim olduğumu doğrulamak için kimlik fotoğrafı istiyor. Aramadan vs. zaten askıya alınan hesaba ulaşamıyorsun. Yani hesabın profili gizli duruma giriyor. Kapanmış olarak gözüküyor ama aslında askıya alınıyor. Pasif bir şekilde duruyor sen açana kadar.uzun süreli girilmeyen hesaplar kapanıyor diye biliyorum
Yazdığımı okumadın sanırım. hesaba yaklaşık 2 veya 3 yıldır girmiyorum ve sapasağlam duruyor. ben bunu kapatmak istiyorumTc kimlik fotoğrafı istiyor. Tekrar açılıyor yani. Sadece askıya alınıyor hesap. 2013-2014 yılları arasında 4-5 hesabım vardı. Sürekli yeni hesap açardım. 2014 yılından beri tek hesap kullanıyorum. Şimdi diğerlerine giriş yapmaya çalışınca; benim olduğumu doğrulamak için kimlik fotoğrafı istiyor. Aramadan vs. zaten askıya alınan hesaba ulaşamıyorsun. Yani hesabın profili gizli duruma giriyor. Kapanmış olarak gözüküyor ama aslında askıya alınıyor. Pasif bir şekilde duruyor sen açana kadar.