Onaylı Üye
kankam torrent kullanma derim pc yavaşlatıyor ama illa kullanıyorsan tracker kullan
Tracker şey oluyor indirme sunucusu gibi düşün sunucu güzelse hızında iyi olurtracker tam olarak ne oluyor nasıl kullanılıyor nerden bulabilirim bilgin varsa yardımcı olur musun
sınırsız 50mbit internetim var ve sadece utorrentte yaşıyorum bu problemi, steam yada chrome üzerinden indirme işlemi yaparken 5mbit hızlarda sabit indirme yaparken utorrentte 300/400 ara ara 1 mbit anca görüyorum. tracker denilen olayı da yaptım ama düzelme yaşayamadım malesef.internetin hakkında daha fazla bilgi verebilir misin akn li mi sınırsız mı sadece torrentte mi bu sorun oluyor başka bir yerde indirirken sıkıntı var mı ?
the witcher 3 indiriyorum aslında eski bi oyun ama popüleritesi düşük olmayan bi oyun yine de aynı sıkıntıyı yaratır mı bana?Hangi oyunu indiriyorsun eğer çok indirilen bir oyun değilse yakınlarda onu upload eden bulamadığından yavaştır. Her oyun indiridğinde mi hızın düşük oluyor? Eğer öyleyse Google'a Kasım 2020 torrent trackers yazıp oradakileri torrentine eklemeni tavsiye ederim
denedim izledim baya video da herhangi bi değişiklik olmadı o yüzden sizden yardım istedimkankam youtubede bunun için yapılmış bir video var ama buraya atamıyorum izlersen işine yarayabilir benimde aynı sorunum vardı çözüldü![]()
Witcher 3 indirimlerde 15tl oluyor torrentten indirmeye değmez almanı tavsiye ederim. Vereceğin paraya değer o oyunsınırsız 50mbit internetim var ve sadece utorrentte yaşıyorum bu problemi, steam yada chrome üzerinden indirme işlemi yaparken 5mbit hızlarda sabit indirme yaparken utorrentte 300/400 ara ara 1 mbit anca görüyorum. tracker denilen olayı da yaptım ama düzelme yaşayamadım malesef.
Post automatically merged:
the witcher 3 indiriyorum aslında eski bi oyun ama popüleritesi düşük olmayan bi oyun yine de aynı sıkıntıyı yaratır mı bana?
denedim izledim baya video da herhangi bi değişiklik olmadı o yüzden sizden yardım istedim![]()
sana kendi trackerlerimi atayım mı ?sınırsız 50mbit internetim var ve sadece utorrentte yaşıyorum bu problemi, steam yada chrome üzerinden indirme işlemi yaparken 5mbit hızlarda sabit indirme yaparken utorrentte 300/400 ara ara 1 mbit anca görüyorum. tracker denilen olayı da yaptım ama düzelme yaşayamadım malesef.
the witcher 3 indiriyorum aslında eski bi oyun ama popüleritesi düşük olmayan bi oyun yine de aynı sıkıntıyı yaratır mı bana?
denedim izledim baya video da herhangi bi değişiklik olmadı o yüzden sizden yardım istedim![]()
utorrentten indirme hızını sınırlamış olabilir misin ayarları kontrol eder misinsınırsız 50mbit internetim var ve sadece utorrentte yaşıyorum bu problemi, steam yada chrome üzerinden indirme işlemi yaparken 5mbit hızlarda sabit indirme yaparken utorrentte 300/400 ara ara 1 mbit anca görüyorum. tracker denilen olayı da yaptım ama düzelme yaşayamadım malesef.
çok iyi olur gerçektensana kendi trackerlerimi atayım mı ?
baktımda herhangi bi kısıtlama yapmadımutorrentten indirme hızını sınırlamış olabilir misin ayarları kontrol eder misin
evet sonradan öğrendim herkes aynı şeyi diyor. fakat başka oyunlarda torrentlemek istediğim için problem yaşamak istemedimWitcher 3 indirimlerde 15tl oluyor torrentten indirmeye değmez almanı tavsiye ederim. Vereceğin paraya değer o oyun