18 Şub 2019 #1 OğuzYolcu Seçkin Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 357 Çözümler 7 Tepki puanı 69 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar ben son zamanlarda sitede aktif olmaya çalışıyorum üyelik grupları konusuna baktım 50-499 arası onaylı üye diyor bende 50'ye ulaştım ben ne zaman onaylı üye olucam
Merhaba arkadaşlar ben son zamanlarda sitede aktif olmaya çalışıyorum üyelik grupları konusuna baktım 50-499 arası onaylı üye diyor bende 50'ye ulaştım ben ne zaman onaylı üye olucam
18 Şub 2019 #2 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Hine boş bi konu sanki 10 saat beklemişsin onaylı üyen gelmemiş roller oto atanmıyor bekleyeceksin.@#MorpHeus Kilit Oyla 0 Olumsuz oyla
Hine boş bi konu sanki 10 saat beklemişsin onaylı üyen gelmemiş roller oto atanmıyor bekleyeceksin.@#MorpHeus Kilit
18 Şub 2019 Konuyu başlatan #3 OğuzYolcu Seçkin Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 357 Çözümler 7 Tepki puanı 69 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Şifremiunuttumyha' Alıntı: Hine boş bi konu sanki 10 saat beklemişsin onaylı üyen gelmemiş roller oto atanmıyor bekleyeceksin.@#MorpHeus Kilit Genişletmek için tıklayın ... Siteye tam hakim değildim boş konu değil bilgileniyorum anamızın karnından bilgi yumağı olarakmı doğduk sanki Oyla 0 Olumsuz oyla
Şifremiunuttumyha' Alıntı: Hine boş bi konu sanki 10 saat beklemişsin onaylı üyen gelmemiş roller oto atanmıyor bekleyeceksin.@#MorpHeus Kilit Genişletmek için tıklayın ... Siteye tam hakim değildim boş konu değil bilgileniyorum anamızın karnından bilgi yumağı olarakmı doğduk sanki