Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
merhbalar ben 4 5 gündür onaylı üyeydim ama bu gün gimtış neden kötü bir bilmediğim den hata yaprtıysam kusra bkmasınmodorötrlerimiz ama ben 50 mesaj yazmıştım bu gun 49 a dusurmus ler ve gıtmışl daha yenı üyeligim nolur yardım edın ben 2 3 gundur kulanıyrdu lol de hack olarak ama ne den bu gun gıtı ve ben 2 gün daha beklemek zorundamıyım

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Boş mesaj yazdıysanız belki ondan silinmiştir şuan 50 mesajsınız saat başı günceleniyor beklersiniz düzelicektir düzelmez ise discord gelip ordan yetkillilerle konuşablirsn

Üye
5 HİZMET YILI
Boş mesaj yazdıysanız belki ondan silinmiştir şuan 50 mesajsınız saat başı günceleniyor beklersiniz düzelicektir düzelmez ise discord gelip ordan yetkillilerle konuşablirsn
ben gelemıyorm dc ye bana ınved atabılrımısnz gırmerıyrom geçersiz dıyor durmadan

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
artık onaylı üyesin kardeşim boş mesaj yazdığın için silinmiştir. iyi forumlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
spam mesaj yasak oluyor birileri yazdigin mesaji raporladiginda kaldirabiliyor ondan dolayi heralde

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
bazen boş mesaj yazınca sılınıyor kardesım ondandır bendede oluyor

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eğer kural ihlali yorumunuz varsa, kural ihlali olan yorumlarınız silinip size bildirilir. Bazen konularda silinebiliyor, eğer o konuda yorumunuz varsa yorumunuzda silinir #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...