24 Mar 2020 #21 rockstarr R Seçkin Üye Katılım 18 Mar 2020 Mesajlar 307 Tepki puanı 29 6 HİZMET YILI @yakupSpS , IDA ve apktool PC için programlar. Linux'ta da Windows'ta da var. "burada" yazısının üstüne gel o yazılar aslında video linkleri.
@yakupSpS , IDA ve apktool PC için programlar. Linux'ta da Windows'ta da var. "burada" yazısının üstüne gel o yazılar aslında video linkleri.
24 Mar 2020 Konuyu başlatan #22 yakupSpS Y Üye Katılım 21 Haz 2019 Mesajlar 22 Tepki puanı 0 Yaş 25 6 HİZMET YILI rockstarr' Alıntı: @yakupSpS , IDA ve apktool PC için programlar. Linux'ta da Windows'ta da var. "burada" yazısının üstüne gel o yazılar aslında video linkleri. Genişletmek için tıklayın ... ıda dan hiçbir şey anlayamadım apktool da nasıl indireceğimi bilmiyorum en iyisi ben bu işten uzaklaşayım
rockstarr' Alıntı: @yakupSpS , IDA ve apktool PC için programlar. Linux'ta da Windows'ta da var. "burada" yazısının üstüne gel o yazılar aslında video linkleri. Genişletmek için tıklayın ... ıda dan hiçbir şey anlayamadım apktool da nasıl indireceğimi bilmiyorum en iyisi ben bu işten uzaklaşayım
24 Mar 2020 #23 rockstarr R Seçkin Üye Katılım 18 Mar 2020 Mesajlar 307 Tepki puanı 29 6 HİZMET YILI yakupSpS' Alıntı: ıda dan hiçbir şey anlayamadım apktool da nasıl indireceğimi bilmiyorum en iyisi ben bu işten uzaklaşayım Genişletmek için tıklayın ... IDA ileri seviye bir program, birden fazla konuda bilgi birikimi istiyor. Apktool, IDA'ya nazaran daha kolay bir program ama onu da yine bilmeden yapamazsın. Ne yazık ki bilgi birikimi olmadan uygulama modlamak zor kısacası.
yakupSpS' Alıntı: ıda dan hiçbir şey anlayamadım apktool da nasıl indireceğimi bilmiyorum en iyisi ben bu işten uzaklaşayım Genişletmek için tıklayın ... IDA ileri seviye bir program, birden fazla konuda bilgi birikimi istiyor. Apktool, IDA'ya nazaran daha kolay bir program ama onu da yine bilmeden yapamazsın. Ne yazık ki bilgi birikimi olmadan uygulama modlamak zor kısacası.
23 Nis 2020 #24 LineOfTurkeyy G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥ Seçkin Üye Katılım 18 Nis 2020 Mesajlar 332 Çözümler 5 Tepki puanı 17 Ödüller 5 Yaş 28 6 HİZMET YILI GameGuardian ile modlama yapabılırsın eger bilgisayardan android üzerindeki uygulamalara yapmak istiyorsan cheat engine mevcut.
GameGuardian ile modlama yapabılırsın eger bilgisayardan android üzerindeki uygulamalara yapmak istiyorsan cheat engine mevcut.
23 Nis 2020 #25 Anti Nude A hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten Seçkin Üye Katılım 21 May 2018 Mesajlar 333 Çözümler 1 Tepki puanı -22 Ödüller 6 Sosyal 8 HİZMET YILI game gurdian 81.1 kulanmanı tercih ederim
26 Nis 2020 #26 ProfJoker ✔️ϜϓſϞ✔️ Süper Üye Katılım 13 May 2018 Mesajlar 871 Çözümler 2 Tepki puanı 97 Ödüller 9 8 HİZMET YILI knk youtubede konu ıle alakalı vıdeolar var ıncelemenı onerırım