Uyku düzeni nasıl düzeltilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Akşamları kitap okumak uykunu düzene kesin sokar kankam bi dene olmazsa doktora gidip destek al genç yaşta ölme

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knkm uyku hijyeni önemli düzenli uyu mavi ışıktan uzakdur güzel uykunu takip eden uygulamalar var onalrdan birini indirebilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ayran kanka herkesi her şeyi boş veriyorsun uyumak istediğin zaman diliminden yarım saat önce 2 bardak buzz gibi ayran sonra tık

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
flux kullaniyorum zaten : )
knk onda meditasyon yok galiba ek meditasyon app i imdirebilirain zamanın varsa birkaç gün zorla erken kalk akşamalrı da meditasyon açıp yatağa gir en rahat pozsiyona geçip hareket etmemen çok önemli knkm yardımcı olabilirim bu konuda ya ben çok zor uyuyan biriyim baya göğüs hastalıklarına falan gittim bu ları güvenip istikrarla çözdüm

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
uyku düzenini düzeltmek için bi çok neden var ama en önemlileri kafanı boşaltıcaksın düşünürsen uyuyamazsın ve gece uyurken internetten uzak dur uykunu kaçırır tabi her insanda neden değişiyor ama benimde böyle bi sorunum var yatakta 2 3 4 saat kalıyorum uyuyamıyorum malesef

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kardeş cağızım tek çare varsdır gerisi boştur bencevardıra görün gitmek istemezen internetten araştırıp kendine bir şey uyarla

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu uyku olayı tamamen beyinde bitiyor paran ve sağlığın yerindeyse rahat uyku uyuyabiliyorsun yoksa bu ülkede zaten bir çok insan bir çok sorunları yüzünden uykularından da oldu onu düşün buna kafa yor yok yetmedi yok olmadı derken ne ağızda diş ne kafa da saç kalıyor bu ülke bir çok insana bir çok gence bir ömür bir hayat yaşanmamış bir gençlik borçlu

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bir gün akşam 6dan sonra yemek yeme ve zorla da olsa 10da uyuyup sabah 5te kalk akşama kadar uyuma birkaç gün içinde düzelmiş olur. kendiliğinden sabah 5te kalkarsın 10da uyumak istersin gün içinde de uyumak istemezsin. eğer öğlen çok zorlanırsan sadece yarım saat falan uyu yarım saati geçmesin

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
24 saat uykusuz kalıp sonrasında vaktinde uyu düzelir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben genelde bozulunca tam gün uyumuyorum ertesi gün de ona göre uyuyup en az 12 saat uyucagımı bilerek uyuyorum öyle düzeltiyorum saçma ama iş görüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
1 gün uyanık kal uyumak istediğin saate ayarla düzeni tak diye gömül yat

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bilgisayardan uzak kalıp biraz dışarı çıkın ya da en azından farklı aktiviteler yapmaya çalışın. sık olarak oynadığınız oyunlar varsa ara verin ya da daha az vaktinizi o oyuna harcayın. diğer türlü kişisel bir sorununuz varsa doktora görünün ya da uykuyla ilgili bir hap, ilaç temin edin.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Benimde böyle bi sorunum olmuştu uyuduğun saatte uyuma diyelim ki gece uyumadın sabah uyuma saat 00:00 kadar bekle çalar saat kur sabah 09:00 evde birine söyle beni çalar saat çalınca kaldırır mısın diye bu şekilde düzeltebilirsin ve daha bozmak istemezsin yediğin ne bi şeyden ne de yaptığından keyif alıyorsun böylelikle kesin çözüm :D

Melatonin mevzusu uyumakta güçlük çeken veya erken uyuması gerekiyordur, uyku kalitesi düzgün olmayan insanların kullanması daha doğru olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hocam geceleri ayakta kalıyorsam hep düzeltmek için bir tam gün uyumuyorum ondan sonraa gece uyuyorum düzene giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...