Uyku problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ozel güvenlik görevlisyim nöbete gelmeden ne kadarda uyusam gece olunca uykum geliyor care yokmu uykuya telefon oyna yada kahve ic vs yazmayin 6 aydir denemedigim sey kalmadi

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Bu kadar şeye rağmen alıyorsa psikolojik olabilir ama şunları da hesaba katmamız lazım açlık vitamin mineral alımı gün içindeki fiziksel aktivite vb. etkileyebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu kadar şeye rağmen alıyorsa psikolojik olabilir ama şunları da hesaba katmamız lazım açlık vitamin mineral alımı gün içindeki fiziksel aktivite vb. etkileyebilir.
Psikolojik oldugunu sanmiyorum bi sorunum yok gayet keyifli umursamaz biriyim ama vitamin ve mineral konusunda surekli hazir yiyorum onun etkisi olabilir diye dusunuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hap falan kullanıyorum ben ama kişinin bunyesine gore değişebilir

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Kan değerleriyle alakası olabilir aynı sorunu uzun süredir bende çekiyorum, kansızlık demir eksikliği vitamin eksikliği şeker vb birsürü hastalık var bende ama sigara kullanmaya başladığımdan beri daha da kuvvetlendi üşengeçlik yapmayıp doktora görünmek en iyisi

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kan değerleriyle alakası olabilir aynı sorunu uzun süredir bende çekiyorum, kansızlık demir eksikliği vitamin eksikliği şeker vb birsürü hastalık var bende ama sigara kullanmaya başladığımdan beri daha da kuvvetlendi üşengeçlik yapmayıp doktora görünmek en iyisi
Evet kan degerlerim dusuk benimde sigara icttikten sonra mesela rahat uykum geliyor boyle ayakta bile dursam uyuruum yani

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bir kaç gün mesela düzenli olarak 2 3 gün örneğin kendinize oyalanacak birşey bulsanız bünyeniz alışması lazım sizin aksinize bende yaklaşık 2 3 yıldır gece uykusu nedir bilmem hatta günde toplasan 3 saat anca uyurum hasret kaldık gece uykusuna benimkisi stres sinir düşünmekten uyku uyuyamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kansızlık ve demir eksikliğidir muhtemelen yinede yakın zamanda bir doktora görün derdim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beslenme daha cok sagliksiz (fast food) ise onu azaltman lazim et ve sebze yersen ne kadar uyursan uyu enerjik olursun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hayatsız gibi pc oyunu oynadığım dönemlerde çokça yaşadığım sorun. Hala etkilerini gösteriyor ara sıra.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
uyku düzenin yanlış olabilir düzgün bir şekilde uyuyabilirsen bi ihtimal düzebilir veya caffeine hapları alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
abicim en önemlisi bir kere beslenmedir ve spordur bunlara dikkat edersen daha da güzel bir uyku düzenin olacaktır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bir gün uyumuyorsun sonra diğer gün istediğin saatte yat ona göre ayarla

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum tek çare düzgün beslenme ve düzgün uyku

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kendine bir uyku düzeni yap düzensiz olunca daha zor uyursun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bura da çözüm bula bileceğini zannetmiyorum hastaneye gidip bir görün ve kan değerlerine baktır

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
bir uzmana danış derim ve vitamin degerleri falan da baktır bir çok etkisi olabilir ama önemli olan uzman görüşü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...