Uyku sorununuz var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
24 saatin 4 saatini uyuyorum oyun oynamakdan uykuya vakit bulamıyorum

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
bedenızı duzene sokarsanız bısey olmaz en geç 11:00 da yatmanız lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çalışırkende uyuyamıyorum 2-3 saatte anca uykuya dalıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uyku sorunu çözülebilir bir sorundur. Benim uyku sorunum yok, önceleri vardı. Bunu sabah 7-8 gibi kalkarak düzelttim. Size tavsiyem sabahları zorlanıyorsanız bir fincan kahve içmenizdir. Kafein hem metabolizmanızı hızlandırıp yağ yakımına yardımcı olur hem de sizi 1-2 saat dinç tutar. Bir de 12 den geç uyumamaya özen gösterirseniz rahat bir şekilde çözülür bu sorun.

Kemal
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uyku sorunu çözülebilir bir sorundur. Benim uyku sorunum yok, önceleri vardı. Bunu sabah 7-8 gibi kalkarak düzelttim. Size tavsiyem sabahları zorlanıyorsanız bir fincan kahve içmenizdir. Kafein hem metabolizmanızı hızlandırıp yağ yakımına yardımcı olur hem de sizi 1-2 saat dinç tutar. Bir de 12 den geç uyumamaya özen gösterirseniz rahat bir şekilde çözülür bu sorun.
haklısın ama sabah kalkınca o kahvenin tadı öyle bi kötü geliyoki anlatamam daha farklı bi yol varsa söyle lütfena aşırı şekilde düzeltmek istiyorum uyku düzenimi

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
daha düne kadar vardı uyku düzenimi değiştirdikten sonra raya oturttuğumda farkettim ki dünya varmış brom ya adam gibi uyuyamıyorken akşam 11 12 ye çekip sabah 8 9 da uyanmaya başladım
Post automatically merged:

kafein içeren içecek tüketme derim uykuyu direkt eziyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
haklısın ama sabah kalkınca o kahvenin tadı öyle bi kötü geliyoki anlatamam daha farklı bi yol varsa söyle lütfena aşırı şekilde düzeltmek istiyorum uyku düzenimi
Kahveyi sütlü yaparak tadını yumuşatabilirsin. Diyorsan ki ben kahve asla içemem, sana çay da önerebilirim. Kafein miktarı biraz daha az olsa da yine de işini görebilir. Çayı demlenmiş içmen daha çok ayıltır sabahları. Aynı şekilde kahveye bal da ilave edebilirsin tat açısından.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bende uyuyamıyordum uzun süredir ama hacemat yaptırdıktan sora rahatladım her yıl düzenle yapıyyrum

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Gün Boyunca Yoruluyorum Ama Yatağa Yatınca Yatamıyorum Video Felan İzliyorum Anca Öyle Uyuyabiliyorum

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Var bro hergun 3 saat onceden giriyom yatagima done done bi hal oluyom uya kaliyom 5 saat sonra geri ayakdayim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
herhangi bir sıkıntı yok ama stress sorunu gibi sorunlardan dolayı uyku probleminiz olabilir

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu pandemi döneminde oluşmaya alışkanlık oluşmaya başladı normalde 6-8 saat uyku gayet benim için yeterli geliyordu ama artık 8-10 saatlik uykular bazen yeterli gelmemeye başladı her seferinde yorgun uyanıyorum gibi oluyor

Üye
6 HİZMET YILI
normalde cok duzenlı uykum vardı bu aralar bozuldu ıstah sorunum felan yok
Post automatically merged:

genelde heycan ve sıtres uykuyu bozabılıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
film dizi sarıyo 4 e 6 ya kadar uyumadıgım oluyo

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Son 2-3 gündür uyuyamıyorum. Gündüzleri uykum geliyor uyumuyorum ama geceleri uykum kaçıyor 3-4'e kadar oturuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yaklaşık 48 saattir uyuyamıyorum, uyandığımda uyurken bıraktığım şeyleri aynı olmamasından korkuyorum.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bir ara vardı fakat CBD yağı sipariş ettim internetten onu tüketiyorum beni zinde tutuyor ve rahat uyutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...