bazen aynısı bana da oluyo ama kapımı kilitleyip odamda oturmak daha rahat(uyuyamasamda)Yapmam gereken tüm görevler yüzünden uyumakta zorlanıyorum![]()
bazen aynısı bana da oluyo ama kapımı kilitleyip odamda oturmak daha rahat(uyuyamasamda)Yapmam gereken tüm görevler yüzünden uyumakta zorlanıyorum![]()
haklısın ama sabah kalkınca o kahvenin tadı öyle bi kötü geliyoki anlatamam daha farklı bi yol varsa söyle lütfena aşırı şekilde düzeltmek istiyorum uyku düzenimiUyku sorunu çözülebilir bir sorundur. Benim uyku sorunum yok, önceleri vardı. Bunu sabah 7-8 gibi kalkarak düzelttim. Size tavsiyem sabahları zorlanıyorsanız bir fincan kahve içmenizdir. Kafein hem metabolizmanızı hızlandırıp yağ yakımına yardımcı olur hem de sizi 1-2 saat dinç tutar. Bir de 12 den geç uyumamaya özen gösterirseniz rahat bir şekilde çözülür bu sorun.
Kahveyi sütlü yaparak tadını yumuşatabilirsin. Diyorsan ki ben kahve asla içemem, sana çay da önerebilirim. Kafein miktarı biraz daha az olsa da yine de işini görebilir. Çayı demlenmiş içmen daha çok ayıltır sabahları. Aynı şekilde kahveye bal da ilave edebilirsin tat açısından.haklısın ama sabah kalkınca o kahvenin tadı öyle bi kötü geliyoki anlatamam daha farklı bi yol varsa söyle lütfena aşırı şekilde düzeltmek istiyorum uyku düzenimi