Evet arkadaşlar kendimi bildim bileli sabah 8 de uyusam max 12 de uyanırım uykulu bir şekilde değil ama gün içerisinde uykum çok gelir daha uzun bir şekilde uyumak için var mı bir öneriniz taktiğiniz?
Kanka çok öneren oldu da küçüklükten beri süt ürünlerini çok sever çok tükerimi özellikle yoğurt ve ayran o yüzden artık çalışmıyor oKardesım Saçma Gelicek Ama soğuk yoğurt ye 1 2 kase ye sonra yat kalkarsan helal olsun uyku getırır yoguttqeqeq
Hocam Doktor Tavsıyesı Dısında Kesınlıkle Almasın Yoğurt Doğal Olarak 1 NumaraUyu ilacı kesin çözüm 8 saat kesintisiz uyursun
Düşünüyordum bende zaten ya karantina bitsin de bi uğrayalım bakalımUyu ilacı kesin çözüm 8 saat kesintisiz uyursun
Bende direk git al demedim ki en son başvuracağın kesin çözümHocam Doktor Tavsıyesı Dısında Kesınlıkle Almasın Yoğurt Doğal Olarak 1 Numara![]()
Kankam uykuya dalmakta sıkıntı yaşamıyorum ya daha çok uyku süresinden sıkıntı yaşıyorum ama önerin için teşekkür ederimkardeşim sıkıcı bir video bul ve daha sıkıcı hale gelene kadar izle uyumak istediğin zaman bu videoyu izle izlerken uyursun
Kankam sabah 8 de yatayım en maximum 2 de geri kalkarımSüt ürünleri tüket. En etkili diğer çözüm sabaha kadar uyuma. Sonra saat 8 oldumu sabah uyu bak nasıl horul horul uyuyorsun![]()
Deneyeceğim hacımGit adam gibi bitki çayı yap kekik ıhlamur falan kaynat bide icine haşhaş at 1 demlik iç uyuşturucu etkisi yapar zaten uykun gelir yataga serilirsin
Post automatically merged:
Kekiğin kaynarken buharından çıkan yağı insanı uyusturur