Üzgün olduğunuzda kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aynısını ben de çok uzun süre lise hayatım boyunca yaşadım zamanında. her gün her saat senin hissettiğin gibi hissediyodum. asosyal birisiydim zaten arkadaşımda yoktu. bu yüzden kendimi teknolojiye çok kaptırırdım. çok kaptırmam da bana zarar verirdi, kısır döngüye girerdi olay. ama sonra işte sınav senemde sınav hazırlıkları vs derken teknolojiyi nerdeyse tamamen bıraktım o süreçte bi kaç tane de arkadaşım oldu. allah kolaylık versin zor şey. ama sosyalleşmen ve zararlı alışkanlıklarını bırakıp iyi alışkınlıklar edinmen şart. seni duygusal olarak rahatlatıcak şeyler. sonra farkına bile varmadan geçiyo zaten. niye anlattım bilmiyorum ama içimi dökeyim dedm çok kötü zamanlardı.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Genelde uyuyorum zaten içine kapanık bir insanım dert paylaşabileceğim biri de yok o yüzden uyumak en mantıklısı.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Teselli edemiyorum, eger sansliysam esim biraz benimle konusmaya calisiyor ama o kadar dengesiz bi insanim ki onu da uzuyorum. Sessiz kalip icime kapaniyorum instagramdsn dertli postlar karsima cikiyor zaten hep depresyone gidiyorum ama muzikler ve motivasyon videolari ise yariyor biraz toparliyorum. Sonra hic olmamis gibi hayata devam ediyorum cunku Turkiye'de yasiyorum. Calismaya vergi odemeye devam.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
uyumak en hızlı çözüm bana sorarsanız. kafanda o şey ile baş etmek için özel bir alan oluyor ve uyandığın zaman çoktan üstesinden gelmiş oluyorsun :>

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kitap okuyabilirsin kafan dağılır..internetten konu ile alakalı videolar izleyebilirsin..ilgini çeken bir konuyu derinlemesine öğrenmeye başlayabilirsin (tarih-kişisel gelişim-ekonomi vs vs) yani hayatına farklı birşey eklemen lazım ama ne olduğuna sen karar vereceksin..bir de en önemlisi şükretmelisin..belki sahip oldukların senin için yetersiz olabilir ama sadece sağlıklı olduğun ve yiyecek yemeğin olduğu için bile dünyanın çok büyük bir yüzdesinden daha iyi durumdasın..zamanla herşey zaten kendiliğinden değişiyor,sen bile şaşıracaksın hayatına girecek süprizlere..bunun bir süreç olduğunu unutma

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Güzel bir müzik ile balkonda uzanırım. Tatlı bir esinti olur özellikle akşam saatlerinde. Müziğin de etkisiyle ya gökyüzünü izler hayallere dalarım ya da gözlerimi kapatarak.

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kendime sorun yok daha önce de bunları yaşadın bir süre sonra geçecek sadece dişini sık diyorum

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
evimin 10 metre ilerisinde okul var ve oranın bekçisini 6 yıldır falan tanıyorum gidip o adamla sohbet ediyorum normalde okul acıkken yabancı biri giremez ama adam beni sokuyor iceri gidiyom oranın büyük bahcesinde falan dolasıyom

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Bişeyler yemek ardından sigara içmek çok iyi gelir insana

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kedimle teselli ediyorum onunla vakit geçirmek iyi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Basıyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...