Uzun bir aranın ardından...

Bu ve bunun gibi konular gelsin mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar 1 yılı aşkın süredir foruma girmiyorum ve bu 1 yılda birçok şey öğrendim ve yavaş yavaş sizlere anlatacağım.

Bu günkü anlatacağım konu gramto; gramto bir instagram uygulamasıdır. İçinde automatic unfallow, auto-fallow, repost, post atma, hikaye atma, AUTO-DM ve benzeri işleri yapabiliyorsunuz. Ben ücretli sürümünü kullanıyorum.
Örneğin birisi sizi takip etti, auto fallow sayesinde onu takip edebilir, eğer sizi takipten çıkarırsa auto-unfallow ile sizde onu çıkarabilirsiniz. Yada birisi sizi takip ederse dm den "beni takip ettiğin için teşekkürler;)" gibisinden yazdırabilirsiniz.

Buraya bir anket bırakıyorum bu ankete göre bunun gibi konular açacağım

Gramto:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
tekrar hoşgeldin. Benim gibi tekrar gelir gelmez hile ne alemde diye sormak yerine insanlara yardımcı olman çok iyi bir hamle. Tabii ki de bunun gibi konulara devam etmelesin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tekrar hoşgeldin. Benim gibi tekrar gelir gelmez hile ne alemde diye sormak yerine insanlara yardımcı olman çok iyi bir hamle. Tabii ki de bunun gibi konulara devam etmelesin.
Yorumun için teşekkür ederim Kürşat. Bunu hamle bakımından yazdığım söylenemez. Bilgi paylaştıkça çoğalır diye dememiş atalarımız. İnşallah başka konularımı beğenirsin :)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yararlı konu +1 bu arada hoşgeldin dostum bu tür şeyleri bekliyoruz senden haberdar etmeni twitter için de bulunmaktamı böyle ? varsa söylemelisin muhakkak

Bu arada LİNK Çalışmıyor ???

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
1534322077564.png

HATA BU? Siteden kaynaklımı

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hoşgeldin ama site verince bu her türlü reklam olmuyor mu?

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Vay be işe yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...