Uzun bir ilişkim vardı 4 yıl Askerde bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Benim arkadaşım tam 5 yıllık ilişkisi vardı kız arkadaşı işte niye aramıyon sormuyon hesabı düzgün konuşamıyolar çocuk haklı dakka başı arayamaz sonra ayrıldılar arkadaşımın psikolojisi çok bozulmuştu 4 ayda zor toparladım onu o halini görünce hiç sevgili yapmadan gittim geldim askere kafam raat bi şekilde bide pandemi dönemi dışarıda çıkarmıyolardı.

Üye
8 HİZMET YILI
aynısını ben yaşadım kendisi yurt dışındaydı aramak için çok fazla kontörüm gidiyodu genelde mesajlaşırdık birden değişim oldu pat ayrılık 1 2 hafta zorlandım ama alıştım

Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Harp Okulu Sınavına girdim diye sevgilim ayrılmıştı benden neymiş askerle yapamazmış kızım bi dur okula girseydik keşke be

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Reis Kendini Kız İçin Üzme Kız İle 5. sınıftan Beri Çıkıyorum Şuan Liseyi Bitirdim Yurtdışındayım Son Zamanlarda Maddi Durumum Kötüydü Sırf 14 Şubatta Hediye Alamadım Diye Benden Ayrıldı Şuanda Allah'ıma Şükür Altıma Bmw x6 Güzel bir Dubleks Evim var Askerliğide Bedelli Yapıcam Rahatım İyikide Gitmiş Diyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bende 15 ay askerlik yaptım bu süreçte eşim hiç beni yalnız bırakmadı. Askerde ki psikoloji çok farklı üst kata yengesine giderdi, beni unuttu tribine girerdim neyse ki evliliğimizin 6. senesine girdik 3.5 yaşında bir kızımız var. Evlilik dahil toplam 15 yıllık birlikteliğimiz var. :D
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...