üçretli mi oldu bu hile ne oldu nasul 87 tl ?bir ban yedik mi gitti 87tl![]()
300+ mesajın olması lazım forumdaneden kullanamıyoruz ?
Post automatically merged:
seçkin olmayan üyerler nasıl seckin üye olabilir ? aydınlatın lutfennn
are you kidding me bro.300+ mesajın olması lazım forumda
forumda vakit geçirip konuları takip ederek dikkat et spam yapma ban yersin xdare you kidding me bro.
300 mesaj nasıl yazılır ki ?
300 mesaj yazmak uzun bir düreç dostum. ve bana göre çok saçmaforumda vakit geçirip konuları takip ederek dikkat et spam yapma ban yersin xd
Şimdi adamlar o kadar uğraşıyor ve üstelik bunu free yayınlıyorlar bence emeklerine değmesi lazım ben 400 mesaj attığımı anlamadan zaman geçmiş zevk için buradayım300 mesaj yazmak uzun bir düreç dostum. ve bana göre çok saçma
ama adamların hilesi
kuralları onlar koyar tabi. neyse oyunları silip başka şeylerle vakit geçirmek daha mantıklı gelmey başladı. bu konu hakkında düşüncem. 300 mesaj yazmak içimi kararttı.
şimdi 300 ayrı mesaj şeklinde nokta koysam . banlarlar beni. ben yine üzgün ...
anladım kardeşim . saol300 yorum sayısına ulaşman gerekiyor kardeşim.
herhangi bir fikrim yok1459 saat hilesiz pubg var.Ama oyunda karşıma hileler gelmeye başladı.KUllanmayı düşünüyorum.sadece esp açsam belli etmesem ban yermiyim.
Sen onlara aldırma dostum mesaj kasmak için öyle diyorlar 300+ mesaj istiyor.Hile sadece seçkin üye üzeri çalışmıyor mu ? Yoksa ben mi yanlış biliyorum bazı kişiler çalışıyor diyor? Açıklama yaparsanız iyi olur