Bu da geçer
Seçkin Üye
Denedim hocam fakat sorun devam etmekte. 2 maçta bir tekrar oyuna girip hileyi aktif edeceğim mecburen, teşekkürler.Güncellemeden sonra tekrar deneyin.
Denedim hocam fakat sorun devam etmekte. 2 maçta bir tekrar oyuna girip hileyi aktif edeceğim mecburen, teşekkürler.Güncellemeden sonra tekrar deneyin.
Hileyi Seçkin Üye Ve Üstü Kullanabiliyor.indirme yok
Aim ayarını düşür ve wallhack ile duvar arkası izleyip rapor yeme. Overwatch da yemezsingüzel ama owerwatch a atıyor
dedigin gibi yapıyorum normal wall yokmus gıbı oynuyorum aimi açmıyorum bileAim ayarını düşür ve wallhack ile duvar arkası izleyip rapor yeme. Overwatch da yemezsin
Seni de oyundan atıyor mu kardeşim ?dedigin gibi yapıyorum normal wall yokmus gıbı oynuyorum aimi açmıyorum bile
bu hıleyı bız neden kullanamı yoruz
spam gibi olmasında o yüzden seçkin üye kullanabiliyo bu yen,i rank sistemi olmasaydı gelen gecen herkez indiricekdi ve hemen fixleneçekdi artıık ole bi ihtinmal azellerine sağlık umarım hemen fixlenmez
Pubg lite trick never gives you ban! I think pubg steam trick should also do the same.I'm wondering, is it worth buying the steam pubg, paying to take a ban?
300 yorum kardeşim 600 değil, insanları yanlış bilgilendirme.
Kardeşim ben kullanıyorum şu anda 300 mesajı olan kullanabiliyor bu hileyi.
İlk sayfalardaki mesajları okursan senin için daha da iyi olurSeçkin üye ve üstü kullanabiliyor hileyi.