Ben bugün ban yedim steam pubg de 3 gündür oynuyordum ama belli edince ban yememek imkansız... Sanırım cok belli ettim hileli oynadığımıBan riski vardır her hilede olduğu gibi pubg steam versiyonunda hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama diğer versiyonlarında buna benzer hilelerde ban çok gördüm
Steam Pubg farklı bir dünya Ölüm öncesi özet izlettirdiği için hile kullandığını ister istemez belli ettiriyorsun.Ben bugün ban yedim steam pubg de 3 gündür oynuyordum ama belli edince ban yememek imkansız... Sanırım cok belli ettim hileli oynadığımı
Evet ölüm kamerası büyük sıkıntı ban yememek imkansız gibi bişeySteam Pubg farklı bir dünya Ölüm öncesi özet izlettirdiği için hile kullandığını ister istemez belli ettiriyorsun.
ondan ziyade maçın tamamını tekrar izletme özelliği var adam oyundan çıkıyor maç kayıtlarından senin tüm oyun ne yaptığını görüyor burdan daha kötü bakıldığında seri reportluyorlar ban yiyor haliyleEvet ölüm kamerası büyük sıkıntı ban yememek imkansız gibi bişey
Evet büyük ihtimalle bir sürü report aldım ve banlandımondan ziyade maçın tamamını tekrar izletme özelliği var adam oyundan çıkıyor maç kayıtlarından senin tüm oyun ne yaptığını görüyor burdan daha kötü bakıldığında seri reportluyorlar ban yiyor haliyle
esp dışında steam pubgda sıkıntılı belli edebilir esp yi bile az belli ede ede oynamalıydın neyse sağlık olsun hocamEvet büyük ihtimalle bir sürü report aldım ve banlandım