Onaylı Üye
rexy&pikachu7 muhtesem 2li durmaksızın destanlar yazıyordu bizede teşekkür etmek düşüyordu
Post automatically merged:
yeni bilgisayar alırsam denicem
rexy&pikachu7 muhtesem 2li durmaksızın destanlar yazıyordu bizede teşekkür etmek düşüyordu
teşekkür ederim ilerde beni bilgilendirirmisin ya arkadaş eklenme falan varmı acebaŞimdi legit oynadım ban yemedim.
reis 3500 saatten sonra esp ye falan ihtiyaç duyacağını sanmıyorum önerim 7.2 güncellemesinden sonra hile kullanıma kapatılır. tekrar açıldığında kullan reis.Kanka hileyi açıp hiç belli etmesek yani rapor yemesek ban yermiyiz? Battleeye yakalar mı? +3500 saatim var hesap gitmesin diye soruyorum
Post automatically merged:
reis load ekranında ban risk falan yazıyor. ben zaten o kadar az fonksiyon kullanıyorum ki nerdeyse hile açmıyorum diyebiliriz. sadece haraket eden kişinin nereye sıktığında adama gideceği hile var onu bide heada çekiyorum. duvar arkası sadece kücücük nokta oluyor. fark etmiyorum bile bazen .dSabahtan beri oynuyorum ban yok içiniz rahat olsun.
Aimbot kullanma yemezsin, forumda hileyi çok fazla belli edenler var onlar yorum yazmış, o sebepden ban risk yazıyordur muhtelemenreis load ekranında ban risk falan yazıyor. ben zaten o kadar az fonksiyon kullanıyorum ki nerdeyse hile açmıyorum diyebiliriz. sadece haraket eden kişinin nereye sıktığında adama gideceği hile var onu bide heada çekiyorum. duvar arkası sadece kücücük nokta oluyor. fark etmiyorum bile bazen .d
Çalışıyorhile çalişmiyormu