2 accounts were banned from me, and I used only ESP did not do more than 2-3 killskanki oyunda aim kullanıyormusun
hocam onayli üye degilsin calisti mi yine deEllerinize sağlık güzel baya kullanılır yani
liteda da hile mevcut forumda hocam liteda dene. O da kasar diyosan emülatorden oyna her türlü fps ayari ve hile mevcut yine forumdaulan steam pubg olsa ne pc kaldırmıyorki hile yapsak
cok az da olsa ihtimal var dostum asla sifir ihtimal yok.bilmem gerek enjekte edersem ve tüm seçenekler devre dışı bırakılırsa kalıcı bir yasak alır mıyım?
sorun yok hala calisiyorHalen kullanıyor musun ? Ban durumu nedir ?
onayli üye olman lazim dostumindiremedim üye sistemi hatası
onayli olman yeter dostumBu hileyi kullanabilmek için seçkin üye mi olmam gerekli ?
pcdeki güvenlik duvari antivürus vanguard ne varsa kapa hocams.a ben açamıyorum hile GetLastError Theread Stopping hatası veriyor
ne zaman oynamıştınız[QUOTE = "fgd1337, yayın: 2398923, üye: 1232937"]
2 hesap benden yasaklandı ve sadece ESP'yi 2-3'ten fazla öldürme yapmadım
bende akşam deneyeyim o zaman sizin gibi esp kullanayaım.inşallah ban yemeyizhile güncellendiğinden beri hergün 3-4 saat oynuyorum. sadece esp kullanıyorum ban falan yok. ban yiyenler kendileri belli etmiştir.
yukarda üyenin bitanesi iki akşamda iki hesap banlandığını söylüyor.bende akşam deneyeyim o zaman sizin gibi esp kullanayaım.inşallah ban yemeyiz
yeni üyeler kullanabiliyor mu bunu?
orjinal oyunun hack ı bu değil mi?Yok seçkin üye olman gerekiyor 50 mesajla
Pubg Lite hilesi buorjinal oyunun hack ı bu değil mi?