Çalışmıyor [v7.12.9.10] [BAN RISK] sByte pbg Steam - June [2020]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hile açılıyor fakat bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar açtığınızda açılıyor ve 1 kere açabiliyosunuz oyun crash verip tekrar açmaya kalktığınızda hata veriyor pcyi yeniden başlatmanız lazım her seferinizde ve ölünce hala crash veriyor bu sorunlar düzelse çok iyi olur ban yemek istemiyorsanız oyun her crash verdiğinde tekrar girerken oyun dosyalarını doğrulayın öyle girip hileyi açın ve oynamayı bıraktığınızda temp klasörünü temizleyin ayrıca c de benfero klasörü var onuda silin

hile çalışıyor ban atma durumunu bilmiyorum yarın bayağı bir oynayacağım editlerim tekrardan yazımı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ayrıca böyle bir hileyi ücretsiz kullanıma sunduğu için memoryhackers'a teşekkür ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar hile açılıyor fakat bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar açtığınızda açılıyor ve 1 kere açabiliyosunuz oyun crash verip tekrar açmaya kalktığınızda hata veriyor pcyi yeniden başlatmanız lazım her seferinizde ve ölünce hala crash veriyor bu sorunlar düzelse çok iyi olur ban yemek istemiyorsanız oyun her crash verdiğinde tekrar girerken oyun dosyalarını doğrulayın öyle girip hileyi açın ve oynamayı bıraktığınızda temp klasörünü temizleyin ayrıca c de benfero klasörü var onuda silin

hile çalışıyor ban atma durumunu bilmiyorum yarın bayağı bir oynayacağım editlerim tekrardan yazımı

AYRICA BÖYLE BİR HİLEYİ ÜCRETSİZ KULLANIMA SUNDUĞU İÇİN MEMORYHACKERS'A TEŞEKKÜR EDERİM.
Legit oynamadım saldırgan oynadım 3 oyun sonrası ban yedim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

AYRICA BÖYLE BİR HİLEYİ ÜCRETSİZ KULLANIMA SUNDUĞU İÇİN MEMORYHACKERS'A TEŞEKKÜR EDERİM.
after this you got ban?

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Got a ban without using cheats. Only the loader started, and could not start the cheat because there is no level... For this, they gave a ban this morning?

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "mercurialz, gönderi: 2489016, üye: 2062632"]
aynı sorun
[/QUOTE]
sorunu çözebildin mi?

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hileyi açamıyoruz varmı cozebilen error sorununu ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben dün aksam 8 den gece 2 ye kadar oynadım hala yemedım ama suan hıleyı acamıyorum error veriyor.
şans işi biraz banlıyor ama hala free hesaplarda denedim arcade oynadım karakin girdim öldüm bilerek ban yedim yinede yüksek ihtimal fixlenmiş kendi hesaplarınızda oynamayın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...