prime alabilirsinoyundaki herkes hileci olduğundan gaza gelip sizde hile açıyorsunuz ama ban yiyoruz hile açmasakta karşı full hile oyunu kaybediyoruz napıcağım
prime hesaptan ban yedim zaten gitti 1 k saatlik hesapprime alabilirsin
prime hesapta free hilede hile mi açtın yoksaprime hesaptan ban yedim zaten gitti 1 k saatlik hesap
birde türk hilesi olmıycak hile oda var ben sbytes kullanıyorum ama hesaba para yatırmıyorum mevlana açıyorum yeni hesap açıyorum.KuduruyorlarPrime hesap + paralı hile bu kadar
herkes hile olduğundan bezmiştim artık bide ölüm maçında ban yedimprime hesapta free hilede hile mi açtın yoksa
geçmiş olsun
olm niye VAC korumasız hile kullandın bari sbytes kullansaydın 7 aydır ban yemiyorum .Ama yicemherkes hile olduğundan bezmiştim artık bide ölüm maçında ban yedim
nope in none prime spinbot leagueMe with prime or without prime is the same thing?
Thanks for the attention brothernope in none prime spinbot league
haklısınher hile ban yer birazcik senin kullanımına bağlı legit ve radar takılırsan uzun süre kullanırsın
karşıya hile gelmemesi için ise güven faktörünü yüksek tut ve ya prime hesap alabilirsin
Even with a high confidence rate it is difficult to fall against legit. Sad is when the guy runs around on the map hahahaher hile ban yer birazcik senin kullanımına bağlı legit ve radar takılırsan uzun süre kullanırsın
karşıya hile gelmemesi için ise güven faktörünü yüksek tut ve ya prime hesap alabilirsin