i dont understand you and you should google translate. i can speak Turkishvac bans cannot be removed, sorry bud
Valve ile nasıl bir yol izlenebilir?VAC Ban kalıcı bir yasaktır bunu Valve dışında kimse kaldıramaz.
Ticket atıp kullanmadım vs. şeyler söyleyebilirsin fakat inancını yüksek tutma.Valve ile nasıl bir yol izlenebilir?
Birkaç kez ticket attım hem steam destek üzerinden hemde valve sitesinden düzgün bir açıklama yapılmadı hile açtığınız belirlenmiştir vs cevap verildi ayrıca ticket fazla açtığım içinde 9 temmuza kadar yeni ticket açamazsın uyarısı alıyorumTicket atıp kullanmadım vs. şeyler söyleyebilirsin fakat inancını yüksek tutma.
Yapacak bir şey yok o zaman hesap çöpBirkaç kez ticket attım hem steam destek üzerinden hemde valve sitesinden düzgün bir açıklama yapılmadı hile açtığınız belirlenmiştir vs cevap verildi ayrıca ticket fazla açtığım içinde 9 temmuza kadar yeni ticket açamazsın uyarısı alıyorum
Anlamadığım şey şu csgo hilesi belli etmeden kullanılsa bile oyuna girişte açıldığı için anlaşılıyor ve hesap banlanıyor ben şimdi yeni hesap açıp yine hileyi indirip açsam ama oyun içinde kullanmasam tekrar banlanırım öyle mi ? Bunun kesinliği var mı ?Yapacak bir şey yok o zaman hesap çöp
Evetsbyte vipden mi yedin lütfen söyle
Demek istediğinizi anladım sorum şu yeni hesap açsam hileyi yine inject etsem ama oyunda belli etmesem bile hesap yine banlanır öyle mi?WH açıpta ban yiyip steam support'a destek atıp bekliyorsan bekleme boşuna zaten onlar loglardan anlarlar hile injekt ettiklerini
VAC sadece yanlışlıkla atıldığını düşündüğünde steam support'a destek talebi açarsın
sByte kullanan herkes VAC ban yiyor senin gibi demek ki hile algılanmış yani istediğin kadar legit oyna veya yeni hesap aç bu sürekli VAC yiyeceğin anlamına gelir.Anlamadığım şey şu csgo hilesi belli etmeden kullanılsa bile oyuna girişte açıldığı için anlaşılıyor ve hesap banlanıyor ben şimdi yeni hesap açıp yine hileyi indirip açsam ama oyun içinde kullanmasam tekrar banlanırım öyle mi ? Bunun kesinliği var mı ?
Anladım csgo bırakmanın vakti geldi bilgilendirmen için teşekkür ederimsByte kullanan herkes VAC ban yiyor senin gibi demek ki hile algılanmış yani istediğin kadar legit oyna veya yeni hesap aç bu sürekli VAC yiyeceğin anlamına gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?