Vac yardım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar olayı tam olarak anlatayım şu şekilde oldu:

Benim arkadaşım daha önce hile kullanarak ban yedi.

benim yaklaşık 2 yıllık arkadaşım oluyor kendisi bana pubg felan attığı için kıramadım onu.

bende benim üzerime olan 3 tan 1 tanesini verdim oda girdi ama bundan önce ccleaner ile felan temizlettim pc yi ondan sonra girdim hesaba.

daha sonra bu hesapta 1 rek 2 de yoldaş atmış bana dediğine göre.

bende tamam kanka dedim.

sonra dün gece saat 03:00 sularında kendi profilime girdim ve gördüğüm şey hiç iç açıcı değildi !

Vac Wave atmış.

1532344794085.png

Bunun sebebinde öğrendim sebebi asıl ban yiyen hesabın 3 hesap ile ilişkilendirilmiş olan mail ve telefon numarası yüzünden bütün hesaplarım ban yemiş.

Steam destek talebi açtım cevap gelmedi. gelmezde zaten kodumun şişko gabeni senin sülalene kayayım burdan bu 1 değil 2 değil 6 oldu a*k

Bidaha cs ye para vermicem çocuk zaten parasını ödeyecek ödesin bidaha para yatıranı s*ks*nler !

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun demekten başka çare Yok çünkü suçsuz yere atılan vaclar ne olursa olsun kaldirilmiyor

Üye
7 HİZMET YILI
Eskiden iki hesabım vardı.Birinde hile kullanıyordum fakat diğerinde normal oynuyordum.Hile kullandığım hesabın steam guardi ile kullanmadığım hesabın steam guardı aynı telefondaydı.E postaları da aynıydı.Hile kullandığım VAC yiyince diğer hesabım da VAC yedi.Garip bir sistem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...