Vac'sız Hesaptan Vaclıya girmek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Arada CSGO Vaclı ana hesabıma geçiyorum farklı oyunlar oynamak için ondan sonra vacsız csgo hesabıma geçiyorum sürekli steamwiper kullanıyorum ban yemesin diye steamwiper kullanmama gerek var mı her seferimde vacsız hesabımı etkiler mi vaclı hesap

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hocam oyun dosyları eninde sonunda dosyaları tutuyor ban yeme ihtimaliniz olabilir. Ben oyunu silip tekrar yüklüyorum

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hiçbir sorun olmaz başka programlar kullanmana gerek yok. Konu Kilit

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Steam dosya konumundan userdata yı silebilirsin güvenmiyorsan hiç bi sorun çıkmaz

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hiç bir problem olmaz bende aynı şekilde 4 aydır hesap değiştirerek oynuyorum ama ekstra bir program kullanmıyorum hocam iyi günler

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hocam bence o kadar emin olmayın başka forumlarda bu şekilde ban yiyip de soranlar var
O şekilde ban yemiyorlar tekrar hile açıyorsa veya hile dosyalarını temizlemediyse hala o yüzden ban yiyor.
Senin dediğin mantıkla vac yiyen hesap çöp oluyor kullanılamaz hale geliyor valve buna izin vermez.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aynı epostaya kayıtlıysa vac diğer hesap içinde geçerli olabilir eğer farklı epostalarsa rahat ol hiç bişrey olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
O şekilde ban yemiyorlar tekrar hile açıyorsa veya hile dosyalarını temizlemediyse hala o yüzden ban yiyor.
Senin dediğin mantıkla vac yiyen hesap çöp oluyor kullanılamaz hale geliyor valve buna izin vermez.
bi bakımdan haklısınız yine csgonun da para kazanmak için biraz da bunlara izin verdiğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...