- Moderatör
hile şu an dt usta güncellenene kadar sakın açma yazık olurValorant Radar hilesini kullanmaya başlamadım henüz. Kullanmaya başlarken hileyi yüklediğim andan itibaren nasıl çalıştırmalıyım, oynarken nasıl oynamaliyiyim veya çıkarken ban yememek icin ne yapmalıyım bana genel bilgileri verir misiniz. Bu soru banlanmamak için sorduğum bir soru.
evet doğru bende yedimValorant Radar hilesini kullanmaya başlamadım henüz. Kullanmaya başlarken hileyi yüklediğim andan itibaren nasıl çalıştırmalıyım, oynarken nasıl oynamaliyiyim veya çıkarken ban yememek icin ne yapmalıyım bana genel bilgileri verir misiniz. Bu soru banlanmamak için sorduğum bir soru.
bencede öylevanguard sıkıntı bence her türlü yakalanırsın
radar açma kanka direkt ban yersinValorant Radar hilesini kullanmaya başlamadım henüz. Kullanmaya başlarken hileyi yüklediğim andan itibaren nasıl çalıştırmalıyım, oynarken nasıl oynamaliyiyim veya çıkarken ban yememek icin ne yapmalıyım bana genel bilgileri verir misiniz. Bu soru banlanmamak için sorduğum bir soru.
use spoofer si goodValorant Radar hilesini kullanmaya başlamadım henüz. Kullanmaya başlarken hileyi yüklediğim andan itibaren nasıl çalıştırmalıyım, oynarken nasıl oynamaliyiyim veya çıkarken ban yememek icin ne yapmalıyım bana genel bilgileri verir misiniz. Bu soru banlanmamak için sorduğum bir soru.
fazla mahvetme karsı takımıraid ne demek