arkadaşında dediği gibi kalıntılardan yiyiceğini sanmıyorum ama riske atmak istemiyorsan format atabilirsinHayır yemezsin. 3. parti bir yazılımı vanguard açık olduğunda açarsan yersin sadece. Kalıntı dosyalardan bir şey olmuyor.
memory loaderi kullanırken ban yemedim hic vanguard acık olmasına ragmen ama bundan böyle oyuna giricegim zaman vanguard acık isim bitince direk kapatıcamHayır yemezsin. 3. parti bir yazılımı vanguard açık olduğunda açarsan yersin sadece. Kalıntı dosyalardan bir şey olmuyor.
Kaldıysa evet.bundan tam 2 ay önce hwid yedim ahk'dan 1 ay kaldı banın acılmasına ahk ile ilgili olan bütün dosyaları sildim ban kalkınca oyuna geri girdigimde tekrar ban yermiyim eğer ahk ile ilgili bazı dosyalar kaldıysa
dostum 3 ay sürmüyor bazılarında benim gibi ucube riot önce erken tarih veriyor sonra 1 ay erteliyorbundan tam 2 ay önce hwid yedim ahk'dan 1 ay kaldı banın acılmasına ahk ile ilgili olan bütün dosyaları sildim ban kalkınca oyuna geri girdigimde tekrar ban yermiyim eğer ahk ile ilgili bazı dosyalar kaldıysa
yok oyun ilk cıktıgı zamanlardada yemistim hwid 3 ay sonra acılmıstı 1 ay oynayabilmistim ban kalktıktan sonra güncelleme gelince ekran kartım yetmemisti oynamaya banı yedikten sonra zaten ticket actım ne zaman acılır diye 4 aralık diyolardostum 3 ay sürmüyor bazılarında benim gibi ucube riot önce erken tarih veriyor sonra 1 ay erteliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?