Valo kek hile taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
-hesap değiştirerek oynayın
-gupro spoofer gibi her restart'ta oto spooflayan spooflar kullanın
-2 günde bir modem res + format
-hiç bir oturum gmail,hotmail açmayın one drive kullanmayın gmail kullanmayın
ben bunları yapıyorum genelde

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Forumda immortala yükselmiş oyuncudan aldığım taktik, bende denedim takımdan veya karşı taraftan hile tepkisi almadım.
Ben Top 123. Radyant idim, maalesef 2 hafta önce ban yedim. Şimdi yeni hesap açtım 10 lwl oldu. Ban yemezse immortal olmayı planlıyorum. Radyant oluncaya kadar ban yememek zor iş çünkü.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Peki rapor yiyip de banlanma olasalığı nedir yani tek raporda ban yenir mi

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Radar çok gereksiz kankam bence ama yinede sen bilirsin 2. olarak da adamlar çıkmadan vurman iyi olmayacaktır körken filan vurma bende 1 haftadır kullanıyorum arada bazen bile bile verdiğim de oluyor takılıyorum öyle.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Üstte bir arkadaş sova alıp ok atın demıs valla deneyeceğim süper üye olunca tesekkurler

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
smoke içi vurmıcaksın adamları duvar arkası hele hiç vurma duvar izleme en güvenlisi operator alıp aim koyup beklemek

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adamların yerini belli edecek ajanları oynayın sova kayo skye gibi mesela kayo çok iş görür adamın olduğu yere ortalama bir bıçak at sonrasında kör at ve vur her round yapma bunu
süper üye olursam bu şekilde kullanacağım kolay kolay report yiyeceğimi düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk legit oyna legit oynarsan ban yeme ihtimalin çok düşer bu sayede ban yemeden 2-3 ay rahat oynarsın

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben Top 123. Radyant idim, maalesef 2 hafta önce ban yedim. Şimdi yeni hesap açtım 10 lwl oldu. Ban yemezse immortal olmayı planlıyorum. Radyant oluncaya kadar ban yememek zor iş çünkü.
Hwid yemedinmi

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sova oynuyorum ben e atıyorum yerini bilmeme rağmen veya görüş alabilecek tüm karakterler
işte bu çok iyi bir taktik.
Post automatically merged:

hwid olayını nasıl çözdün. ücretsiz denediklerim benim işe yaramadı

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
3 maç art arda kazandım kötü oyndım sadece info vererek

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tek hesap 1 ay üstünde oyun süresi, kimse şüphelenmedi bile. Oyunları kesinlikle tryhard değil relax bir şekilde oynuyorum, sesini duyduğum kişilere prefire deniyorum sessiz gelen kimseye hiçbirşekilde bakmıyorum ve karşı iyi bir aime sahipse bilerek ölüyorum. Karşı takıma hoşgörülü bir şekilde yaklaşıyorum tebrik edip tilt etmeden oynuyorum. Prem olmadığı sürece kimseye info vermiyorum sadece duyulacak derecede yakın olanları söylüyorum. Kaybetmeyi önemsemediğim için genelde ortalarda bitiriyorum, hızlı olmayan ama güvenli bir yöntem bence :D

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Tek hesap 1 ay üstünde oyun süresi, kimse şüphelenmedi bile. Oyunları kesinlikle tryhard değil relax bir şekilde oynuyorum, sesini duyduğum kişilere prefire deniyorum sessiz gelen kimseye hiçbirşekilde bakmıyorum ve karşı iyi bir aime sahipse bilerek ölüyorum. Karşı takıma hoşgörülü bir şekilde yaklaşıyorum tebrik edip tilt olmadan oynuyorum. Prem olmadığı sürece kimseye info vermiyorum sadece duyulacak derecede yakın olanları söylüyorum. Kaybetmeyi önemsemediğim için genelde ortalarda bitiriyorum, hızlı olmayan ama güvenli bir yöntem bence :D
sen tam bir profesyonel cheater olmuşsun kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...