Süper Üye
İnsan tutamıyor kendini. Nasıl az vuracaksın. Hele ki bir de takım kötüyse bütün iş sana kalıyor. Böyle durumlarda oyunu kaybetmeyi göze almak gerekiyorbellı etme az vur.
İnsan tutamıyor kendini. Nasıl az vuracaksın. Hele ki bir de takım kötüyse bütün iş sana kalıyor. Böyle durumlarda oyunu kaybetmeyi göze almak gerekiyorbellı etme az vur.
zaten otomatik açık o. Mesela adamları duvar arkası gösteriyor ama göz göze gelince normal karakter olarak görünüyor. Mesela adam etrafında bir yerde ise mecbur ses kasacaksın bu da legit oynamana fayda edecek.Kanka chams ne oluyor ?
Anladım kanka e güzel o zaman lagit oynayınca da ban rate i uzaticaksin iyiymiş 8 mesaj sonra biz de baslicaz legit oynamayazaten otomatik açık o. Mesela adamları duvar arkası gösteriyor ama göz göze gelince normal karakter olarak görünüyor. Mesela adam etrafında bir yerde ise mecbur ses kasacaksın bu da legit oynamana fayda edecek.
Ozaman şimdiden hayırlı olsun kardeşAnladım kanka e güzel o zaman lagit oynayınca da ban rate i uzaticaksin iyiymiş 8 mesaj sonra biz de baslicaz legit oynamaya![]()
Amin kankam darısı senin başınaOzaman şimdiden hayırlı olsun kardeş
Bende bir hesap var da bunu da yapacağız hayırlısı. 2 bil var. 2 çocuk var. Bana sıra gelirse oynarım belkiAmin kankam darısı senin başına![]()
gel gırek ekle dc toredox1811Hileyi Kullan güzel kardeşlerimiz bizede bi el atında yükselelim azcık 'Plat' Elo'da kaldık cıkamıyoruz