Çözüldü Valo spoff yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben spoff attım ondan da ban yedım sımdı pc ye format atsam ayın 3 de 4 aylık banım bıtrıyor kullana bılırmıyım arkadaşlar

Çözüm
sorununu tam olarak anlamadım format atıp spooflamadan oncekı banının bıtecegını ayın 3 unde oyuna erısım saglayabılır mıyım dıye soruyorsun sanırım eger attıgın spoof da bır problem yoksa evet eskı spoofunla oynayabılırsın
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
sorununu tam olarak anlamadım format atıp spooflamadan oncekı banının bıtecegını ayın 3 unde oyuna erısım saglayabılır mıyım dıye soruyorsun sanırım eger attıgın spoof da bır problem yoksa evet eskı spoofunla oynayabılırsın

Çözüm
Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tam olarak buydu tesekkurler

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan güncel spoof falan var mı bilmiyorum fakat benim kendimde yaptığım method olarak amidewin var

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yaa baya yontem denedım ben aslında ama ısın ıcınden cıkılacak gıbı degıl kı en son para verdım attılar bı spoff rahatladım valla
Post automatically merged:

https://memoryhackers.org/konular/hwid-unban-method-for-valorant-apex-cod-fortnite.219750/ bu yöntemle banınızı kaldırabilirsiniz. 2 pc de denedim ve çalışıyor olmaz ise sizde çalışmıyor demektir
knkam ben bunun ıse yaraya bılcenden suhpelıyım ama denemekte fayda bıdakı banımda bunu denıcem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...