Çözüldü Valorant 5 kalıcı ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LZT

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Valorantta hileden sonra kalıcı ban yedim. Hesap banı yedim yeni hesap açarsam 5 maç sonra banlanırmı yoksa açmak güvenlimidir

Çözüm
Spoofer hwid banlar için kullanılmıyormuydu ben çunkü hesap banı yedim val 5 hatası veriyor
val 5 sorunu için; Oyunla alakalı tüm hesaplardan ve cihazlardan çıkış yapınız Riot Vanguard siliniz Bu klasörleri %temp% , temp ve prefetch temizleyiniz. Riot Vanguard yeniden yükleyiniz. Modemi Veya IP resetlemeyi de unutmayınız. VPN de alternatif olarak kullanılabilir. Yeni şifre ve hesap oluşturarak tekrar oyuna girmeye çalışınız.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Spoofer hwid banlar için kullanılmıyormuydu ben çunkü hesap banı yedim val 5 hatası veriyor
val 5 sorunu için; Oyunla alakalı tüm hesaplardan ve cihazlardan çıkış yapınız Riot Vanguard siliniz Bu klasörleri %temp% , temp ve prefetch temizleyiniz. Riot Vanguard yeniden yükleyiniz. Modemi Veya IP resetlemeyi de unutmayınız. VPN de alternatif olarak kullanılabilir. Yeni şifre ve hesap oluşturarak tekrar oyuna girmeye çalışınız.

Son düzenleme:
Çözüm

LZT

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Tüm adımları sırasıyla yaptım
Anlaşılan hwid ban da yemişim bi spofer bulup deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...