Fakat hala geçerli mi bilemeyeceğim. Konuyla ilgili olarak Riot Games'in ticket özelliğini kullanabilirsin.“Yeni oyunumuz Valorant’ın hilecilere karşı daha etkili bir şekilde korunmasını sağlamak için anti-hile uygulamamız Vanguard’ı oyuna entegre ettik. Oyuncularımızın güvenliğine olan bağlılığımızı pekiştirmek için, Vanguard çekirdek sürücüsünde bulunan güvenlik açıklarını raporlayan kişilere 100.000 dolara kadar özel ödüller sunuyoruz”
onun çok geçerli olduğunu sanmıyorum lol ' de açık bildirildiğinde totem atılmıştı arkadaşımaBu konuyla ilgili Riot Games daha kapalı betada iken yaptığı açıklama şu şekildeydi
Fakat hala geçerli mi bilemeyeceğim. Konuyla ilgili olarak Riot Games'in ticket özelliğini kullanabilirsin.
İyi forumlar dilerim.
** EDİT:** Güncellemeni yeni fark ettim. Yetkililere bildirerek belirli ödüllere sahip olabilirsin.
Teşekkür ederim deneyeceğimBu konuyla ilgili Riot Games daha kapalı betada iken yaptığı açıklama şu şekildeydi
Fakat hala geçerli mi bilemeyeceğim. Konuyla ilgili olarak Riot Games'in ticket özelliğini kullanabilirsin.
İyi forumlar dilerim.
** EDİT:** Güncellemeni yeni fark ettim. Yetkililere bildirerek belirli ödüllere sahip olabilirsin.
Bulunan açığa göre değişir. Arkadaşın bulduğu açık oyunun gidişatını bir hayli değiştirecek bir açık olduğundan dolayı güzel bir ödül ile sonuçlanacağını tahmin ediyorum.onun çok geçerli olduğunu sanmıyorum lol ' de açık bildirildiğinde totem atılmıştı arkadaşıma
Asıl ben teşekkür ederim. Eğer sonuçlandığında konu kapanmamış olursa burdan, kapanmış olursa ise dm'den nasıl sonuçlandığı hakkında bilgilendirebilir misin? Merakla sonucu bekliyorum.Teşekkür ederim deneyeceğim
Biraz da yalakalık yaptım inşallah verirleronun çok geçerli olduğunu sanmıyorum lol ' de açık bildirildiğinde totem atılmıştı arkadaşıma
İnşallah unutmazsam yapacağım sana da bilgilendirme.Bulunan açığa göre değişir. Arkadaşın bulduğu açık oyunun gidişatını bir hayli değiştirecek bir açık olduğundan dolayı güzel bir ödül ile sonuçlanacağını tahmin ediyorum.
Asıl ben teşekkür ederim. Eğer sonuçlandığında konu kapanmamış olursa burdan, kapanmış olursa ise dm'den nasıl sonuçlandığı hakkında bilgilendirebilir misin? Merakla sonucu bekliyorum.
İyi forumlar.
kanka bana da bilgilendirme yapar mısın çok merak ettim sonucu riot oyuncualra çok değer veren bir firma bence istediğini verecektir sanaEkli dosyayı görüntüle 52528
Biraz da yalakalık yaptım inşallah verirler
İnşallah unutmazsam yapacağım sana da bilgilendirme.
Peki sen istedin mi ödülBenzer bir bug bende buldum takım arkadaşlarının oyununu çökertebiliyorsun ama ödül vermediler.
çok düşük derecede yapmışsın brom o da senin hakkındır yani iyi davranış gösterilmeli ki karşı taraftan iyi bir şey al diye inşallah hem sorun çözülür hem de sana hakkı verilecek bir hediye gönderirler eğer geri dönüş olursa paylaşmanı diliyorum meraklandım açıkçasıEkli dosyayı görüntüle 52528
Biraz da yalakalık yaptım inşallah verirler
İnşallah unutmazsam yapacağım sana da bilgilendirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?