aim lab da çalışıyorum ama bi ilerleme yok gibi geliyor ama daha sık çalışırsam dediğiniz gibi gelişebilir belki denicem teşekkürlerSteam'de Aim Lab diye bir oyun var baya yardımcı oluyor diye duymuştu deneyebilirsin.
aimbot kullanarak![]()
teşekkür ederim denicemmSteamde aimlab var ben orda Rainbow six için çalısmıstım ise yarıyor
thank you1. Learn Counter Strafing
2. Be More Aggressive When Enemies Know Your Position
3. Don’t Focus Only On Flicking Aim
4. Stop Crouching All The Time
5. Learn When To Reset And When To Spray
6. The Enemy Is Holding EVERY Angle
7. Do Not Hold Close Angles
8. Stop Panicking… Eventually
9. Play More Deathmatch
10. Buy Valorant Coaching
Anytime mateteşekkür ederim denicemm
Post automatically merged:
thank you
tamamdır aimlab ve dm artık daha çok girmeye çalışıcamKendine uygun sens bul öncelikle sonra aimlab,kovaak gibi aim geliştirme uygulamalarını kullan ve deathmatch gir.
tamamadır denicem teşekkür ederimAimlab denemiştim ama pek işe yaramadı sen dene yine de denemediysen onun dışında Helllian'ın falan antrenman videoları var onlara bak ve geliştirmek için sürekli oynamak gerekiyor.
dm az giriyodum ama artık daha bol giricemKendine uygun sensivity ayarı bulman gerekiyor. Açıkcası hergün 10 15 tane ölüm maçı atabilirsin. Aimlab var.
evet bunu biyerde duymuştum denicem teşekkür ederimBana önerilern şey alıştırma haritasında botlarlar çalıştıktan sonra 5 tur ölüm maçı atmak daha sonra ranka girmek çok fark ettiriyor.
tamamdır teşekkür ederim denicemSadece boş bot vurmak çok işine yaramaz bir yere geliştirirsin. Önemli olan stres anında verdiğin karar ve aim stabileten. DM atman daha yararlı olacaktır.