Satıyorum 👑 Valorant | 📢 AİMBOT✅ RCS ✅ ESP ✅ RADAR ✅ Undetected 👑

⭐⭐⭐⭐⭐
Donator
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ANA SATICI - BAYİLİK İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

dddddddddd.png

odemeyonteemleri.png

ÇEKİLİŞLER VE BİLGİ İÇİN ;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

(🔊 🔧 İlk Kurulumu Destek Ekibimiz Bizzat Bilgisayarınıza Bağlanarak Gerçekleştirip Sizinle Beraber Hilemizi Test Edecektir.)

FİYATLANDIRMA

1 GÜN - 100 TL [SLOT 30]
7 GÜN - 450 TL [SLOT 30]
30 GÜN - 1200 TL [SLOT 30]

GAMEPLAY

Son düzenleme:
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.

Son düzenleme:
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Kardeşimiz başka forumlardan da aşina olduğumuz güvenilir bir satıcıdır. Buralara da gelmen güzel. İyi satışlar.

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
%99 ban koruması diye bir şey yok eğer öyle diyorsanız rage kullandığı halde ban yememesi lazım insanların legit kullanıp ban yemiyeceğin bir çok hile var (Esp hariç sadece aim kullandım 15 fov 2 smooth ile sonuç ban yedim)

⭐⭐⭐⭐⭐
Donator
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
%99 ban koruması diye bir şey yok eğer öyle diyorsanız rage kullandığı halde ban yememesi lazım insanların legit kullanıp ban yemiyeceğin bir çok hile var (Esp hariç sadece aim kullandım 15 fov 2 smooth ile sonuç ban yedim)

sadece satış stratejisi olarak yazma isteğinde bulundum fikirlerinize uyarak yarın konu görsellerinde düzenlemeye gideceğim saygılar :)

Kardeşimiz başka forumlardan da aşina olduğumuz güvenilir bir satıcıdır. Buralara da gelmen güzel. İyi satışlar.

çok teşekkür ederim gurur duydum <3

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
siz anladığım kadarıyla bayisisiniz orjinal satış sitesi ney güvenlik teyiti için soruyorum

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu hileden mi yedin reis banı?

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
reis ben satın almak istiyorum nereden ulaşabilirim sana

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
TÜRKİYE RESMİ TEMSİLCİ - BAYİLİK İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

(🔊 🔧 İlk Kurulumu Destek Ekibimiz Bizzat Bilgisayarınıza Bağlanarak Gerçekleştirip Sizinle Beraber Hilemizi Test Edecektir.)

VALORANT FULLCLİENT (ESP+AİM)

1 DAY 120 TL = 6 USD
7 DAY 390 TL = 20 USD
30 DAY 970 TL = 50 USD

VALORANT LİTE CLİENT (ESP)

1 DAY 70 TL = 4 USD
7 DAY 200 TL =10 USD
30 DAY 600 TL=30 USD

FULLCLİENT GAMEPLAY

LİTECLİENT GAMEPLAY

Hilemizi Kullanmaya başladığınız anda %99 garanti kapsamına girersiniz hilemizden kaynaklı ban yediğiniz taktirde tarafınıza kullanım sürelerinizin tamamı iade edilir garanti kapsamında olmayan hususlar ise şöyledir; legit oynamamak, hileyi açıkca belli etmek veyahutta söylemek, ekran görüntüsü iletmek,bir problem anında direk bize ulaşmamak detaylı garanti için discord adresimizden bilgi verilecektir. Suistimal sebebiyle iptal edildi ! VE KESİNLİKLE İADE YAPILMAYACAKTIR !!!

Valorant hileleri okadar pahalimiydi ya
Post automatically merged:

Okadar pahalandimi hileler

⭐⭐⭐⭐⭐
Donator
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
konumuz güncellenmiştir

Ultra Üye
Ödüller