⭐⭐⭐⭐⭐
Donator
Does it support Valorant Brazil?
%99 ban koruması diye bir şey yok eğer öyle diyorsanız rage kullandığı halde ban yememesi lazım insanların legit kullanıp ban yemiyeceğin bir çok hile var (Esp hariç sadece aim kullandım 15 fov 2 smooth ile sonuç ban yedim)
Kardeşimiz başka forumlardan da aşina olduğumuz güvenilir bir satıcıdır. Buralara da gelmen güzel. İyi satışlar.
düşünceleriniz için çok teşekkürler ♥Kardeşimiz başka forumlardan da aşina olduğumuz güvenilir bir satıcıdır. Buralara da gelmen güzel. İyi satışlar.
Bu hileden mi yedin reis banı?%99 ban koruması diye bir şey yok eğer öyle diyorsanız rage kullandığı halde ban yememesi lazım insanların legit kullanıp ban yemiyeceğin bir çok hile var (Esp hariç sadece aim kullandım 15 fov 2 smooth ile sonuç ban yedim)
Valorant hileleri okadar pahalimiydi yaTÜRKİYE RESMİ TEMSİLCİ - BAYİLİK İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
(İlk Kurulumu Destek Ekibimiz Bizzat Bilgisayarınıza Bağlanarak Gerçekleştirip Sizinle Beraber Hilemizi Test Edecektir.)
VALORANT FULLCLİENT (ESP+AİM)
1 DAY 120 TL = 6 USD
7 DAY 390 TL = 20 USD
30 DAY 970 TL = 50 USD
VALORANT LİTE CLİENT (ESP)
1 DAY 70 TL = 4 USD
7 DAY 200 TL =10 USD
30 DAY 600 TL=30 USD
FULLCLİENT GAMEPLAY
LİTECLİENT GAMEPLAY
Hilemizi Kullanmaya başladığınız anda %99 garanti kapsamına girersiniz hilemizden kaynaklı ban yediğiniz taktirde tarafınıza kullanım sürelerinizin tamamı iade edilir garanti kapsamında olmayan hususlar ise şöyledir; legit oynamamak, hileyi açıkca belli etmek veyahutta söylemek, ekran görüntüsü iletmek,bir problem anında direk bize ulaşmamak detaylı garanti için discord adresimizden bilgi verilecektir.Suistimal sebebiyle iptal edildi ! VE KESİNLİKLE İADE YAPILMAYACAKTIR !!!
maalsef sking changer direk b4n sebebi olduğu için eklemiyoruz :/skin changer eklenirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?