ben makrodan hile açmıştım pre girdigim arkadaşım ban yedi ben yemedim hwid ban yiyorsun hile kullandıgın zamanlarda ana hesabına girme oda perma yerArkadaşlar 2 sorum olacak.
1- Hile kullanımı sonucu yediğimiz ban sadece hesaba mı atılıyor yoksa HWID mi yiyoruz? Yeni açılan konularda arkadaşlar artık HWID yerine hesaba ban atıyorlar demişler. Bilgisi olan cevaplayabilir mi?
2- Eğer HWID yiyorsak, diyelim ki hileyi indirdim ve hile için açtığım hesapta ban yedim. Ana hesabıma hiç giriş yapmadığım halde ona da otomatikmen ban atarlar mı? *hile kullanımı ve sonrasında ana hesaba girmezsem*
peki ana hesabıma girmediğim sürece hwid yemiş olsam bile ona bişey olur mu? diğer hesap ban yedikten sonra da girmesem?ben makrodan hile açmıştım pre girdigim arkadaşım ban yedi ben yemedim hwid ban yiyorsun hile kullandıgın zamanlarda ana hesabına girme oda perma yer
garantisi yok diyorsun yani.Hwid yediysen ve bunun farkında değilsen ilk açarken ana hesabını açarsan ban yer. Diğer türlü ban yeme riski olabilir ama ban yemeyedebilirsin. Ben hwid yediğimde macrodan sadece ilk açılırken oynadığım hesap ban yedi. Diğer para yüklediğim hesap aslında kullanıyordum ama açarken herzaman yan hesapla açtığım için kurtardım. Ben yemedim yani ama garantisi yok. Çünkü vali bilir hesabın hangi makinada açıldığını
Ben yemedim ana hesapla hwid yedikten sonra girmedim o bilgisayarda. Zaten iki bilgisayar var birinde hiç hile açmıyorum. Ben sana garanti veremem kardeş. Sonra güzel bir hesabın vardır ban yersen kulağım çınlamasın.peki ana hesabıma girmediğim sürece hwid yemiş olsam bile ona bişey olur mu? diğer hesap ban yedikten sonra da girmesem?
Post automatically merged:
garantisi yok diyorsun yani.
Tabii ki garanti istemedim sadece anlamaya çalıştığım çoğunluğun başına gelen kısım. Yani sen hwid yedikten sonra ana hesapla girmedin, böylece banlanmamış oldu ana hesabın. anlamak istediğim bu.Ben yemedim ana hesapla hwid yedikten sonra girmedim o bilgisayarda. Zaten iki bilgisayar var birinde hiç hile açmıyorum. Ben sana garanti veremem kardeş. Sonra güzel bir hesabın vardır ban yersen kulağım çınlamasın.
sana şöyle birşey söyleyeyim fortnite'da hwid yemiştim başka hesaba girdiğimde oda ban yemişti aynısı sana da olabilirpeki ana hesabıma girmediğim sürece hwid yemiş olsam bile ona bişey olur mu? diğer hesap ban yedikten sonra da girmesem?
garantisi yok diyorsun yani.
Aynen öyle kardeşim. Ana hesabım duruyor baya da dolu. Hiçbir şey olmadı. Ha Allah'ın sopası olmazmış çocuk afk kala kala hesabı bir yıl uzaklaştırma aldırdıTabii ki garanti istemedim sadece anlamaya çalıştığım çoğunluğun başına gelen kısım. Yani sen hwid yedikten sonra ana hesapla girmedin, böylece banlanmamış oldu ana hesabın. anlamak istediğim bu.
dostum HWID mantığı bu zaten. benim sorduğum kısım şu, hileyi açtım, yan hesapla oynadım. ana hesapla bu sürede hiç girmedim. sonra yan hesap ban yedi ve HWID yedim. devamında da ana hesabıma giriş yapmadım. ana hesabım buna rağmen ban yer misana şöyle birşey söyleyeyim fortnite'da hwid yemiştim başka hesaba girdiğimde oda ban yemişti aynısı sana da olabilir
Kardeşin mi askhjdjbjkasndAynen öyle kardeşim. Ana hesabım duruyor baya da dolu. Hiçbir şey olmadı. Ha Allah'ın sopası olmazmış çocuk afk kala kala hesabı bir yıl uzaklaştırma aldırdı
ana hesabın ban yemez dostumdostum HWID mantığı bu zaten. benim sorduğum kısım şu, hileyi açtım, yan hesapla oynadım. ana hesapla bu sürede hiç girmedim. sonra yan hesap ban yedi ve HWID yedim. devamında da ana hesabıma giriş yapmadım. ana hesabım buna rağmen ban yer mi
Kardeşin mi askhjdjbjkasnd
Hah, anlamak istediğim buydu kankam. eyvallah <3ana hesabın ban yemez dostum
yani ilk başta bi hesap banı atıyor, sonra sen aynı şekilde başka bi hesapla hileli oynamaya devam edersen o zaman çakıyor HWID'i öyle miEğer rapordan ban yerden hesap banı birden fazla hesabında ban yerde bu defa hwid ban yiyorsun
HWID yedikten sonra da ana hesabıma giriş yapmazsam, ban yemiyor. ama HWID li pc de giriş yaparsam ban yer tabi.Hwid yiyene kadar oynadığın hesabına bir şey olmuyor. Hwid yedikten sonra oluyor. Şöyle anlatayım tamam makina da hile kullandın ama bunu nezamandan beri kullandın bunu bilmez. Yakaladığı tarihi saati baz alıyor
Evet anlatmak istediğim bu. Hangi hesapla yakalnirsan o hesap gidiyor.yani ilk başta bi hesap banı atıyor, sonra sen aynı şekilde başka bi hesapla hileli oynamaya devam edersen o zaman çakıyor HWID'i öyle mi
HWID yedikten sonra da ana hesabıma giriş yapmazsam, ban yemiyor. ama HWID li pc de giriş yaparsam ban yer tabi.
2sine de derken ana hesabına da mı? ana hesapla hile kullandıysan o da yer tabiben ban yedim kanka 2sinede atmıştı 2 yıl önce ve 3 ay donanım banı attı ver geri kalktı bi sıkıntısı yok şuan oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?