Uzman Üye
Arkadaşlar, normalde 80-90 FPS arası alıyorum poligonda. Normal oyuna girdiğim zaman çok fazla ani FPS düşüşü yaşıyorum. Bu sorun neden olur ve çözümü nedir?
Son düzenleme:
ekran kartın güncel ve driverlerin kurulumu acabaArkadaşlar, normalde 80-90 FPS arası alıyorum poligonda. Normal oyuna girdiğim zaman çok fazla ani FPS düşüşü yaşıyorum. Bu sorun neden olur ve çözümü nedir?
i3 3 4 ya da 5. nesil bir işlemci var hatirlamiyorum tam, aksam net olarak atarım. 4gb ram, ekran kartım yok, fps 60 70 ama ani fps düşüşü yaşıyorumekran kartın güncel ve driverlerin kurulumu acaba
hepsi güncel hocam hiçbir sıkıntı yok onlardaekran kartın güncel ve driverlerin kurulumu acaba
hepsi güncel hocam hiçbir sıkıntı yok onalekran kartın güncel ve driverlerin kurulumu acaba
evet islemcimi kullaniyorum çözünürlüğü 640.480e alsam bir nebze de olsun azalır mi sizceEkli dosyayı görüntüle 87196
Valorant için gereken sistem gereksinimleri bunlar, işlemcinizin ekran kartını kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla FPS drop almanızın sebebi bu. Maalesef yapılabilecek fazla bir şey yok, sistemin darboğaz yapması normal. Arka planda çalışan uygulamaları kapatmanız bir nebze yardımcı olabilir.
Çözünürlük düşürmenizin faydası olur tabii ki, ama yine de çok fazla bir şey beklemeyinhepsi güncel hocam hiçbir sıkıntı yok onal
evet islemcimi kullaniyorum çözünürlüğü 640.480e alsam bir nebze de olsun azalır mi sizce