Valorant Anti-Cheat Sistemi Vanguard Hakkında Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar malum riot games'in valorant için yaptığı anti-cheat hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce yakın zamanda hileler çoğalır mı yoksa Riot hileleri engellemek için elinden geleni yapacak mıdır?
Benim fikrim şu yöndedir birkaç aya artık paralı hileler satılmaya başlayacaktır ve artık her 10 oyundan 1'inde hileciler olacaktır çünkü daha yeni çıkmasına rağmen baya hileciler varmış oyunda. Ve baya bir makrocular var.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Burada bir kullanıcının imzasında "her oyun hileyi tadacaktır" tarzı bir şey yazıyordu :D O kadar haklı ki o konuda. Oyunun yeni olması nedeniyle hile biraz az olsa da vakit geçtikçe artacaktır.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
zamanla paralı hileler cr*ck lenicek ve bunların source si ortaya çıkıcak bundan dolayıda bir sürü free hile maks 1 yıl içinde gelir.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben oyunu indirip oynadım her iki oyunda bir hile denk geliyordu mesela 20 ye 0 giden adamlar vardı yada 11 e sıfır. sonra bende hileleri araştırdım ve oyunun savunma mekanizmasını düşük olduğunu gördüm özellikle makro kullanımının çok fazla olduğunu gördüm kendimde makro kullandım fakat makrolar fazla fark etmiyor yani yüzde 80 falan çalışıyor ama çok iş görmüyor esas işi espler görüyor. sonuç? oyunu sildim daha oynamıyorum

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bir hile şirketi geçen hafta 3 saatlişk bedava stok açtı ve 900e yakın key dağıttı bedava olarak kullanıcılara. Adamın hilesi halen undetected yani çıkaran çıkarıyor :D

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bana göre hileler çoğalacak ama maksimum 1 haftaya hesabın ban yiyeceğini düşünüyorum , çünkü Riot'un hile koruması sağlam buna LoL'den örnek verebiliriz.

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
güncel olarak zaten parali hileler satılıyor

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Riot games bu konuda daha çok çalışmalı, başlarda hile sisteminden umutluydum fakat oyunda hile kullanımı çok arttı işin sonu cs go ya dönmek üzre

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valla şu an birkaç popüler sitenin valo hilesini sattığı fiyatlara bakacak olursak, vanguard baya işini iyi yapıyor gibi gözüküyor

--- tabii parası olanın rahatça yapabiliyor olması pek de iyi çalışmadığı anlamına geliyor vanguard'ın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
They have a strong anti cheat but its still not that hard to bypass it tbh

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ınsanlar para kazanmak ıcın ellerınden gelenı yapıcaklar hıleye cozum ureten oyun varsa onu oynayın ..

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum vanguarda yakalanmayan hileler var ya oyun csgo gibi olucak bence report sistemiyle ban yior sadece hwıd ban felanda atmıyolar legit oynarsan radıant bile olrsn olanda var ztn hesap boostlayıp rank kasıp satyolar hesapları vanguarda yakalanmıyolar report ile ban yiolar aynı cs vac ve owervatch gibi düşün valla oyun kötüye sarıyo

Üye
5 HİZMET YILI
yakın zamanda zaten hilelerin çok fazla artacağı belli valoda

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
LoL'ün anticheat sistemine bakarsak sezon sonu gibi attığı ban dalgasıyla tüm script açılan hesapları banladı bu yüzden windsharp'ı devre dışı bıraktı resmen

Riot ile valve arasında çok fark var
Valve sadece parasına bakan bir şirket oyuncu görüşleri umrunda olmaz yayıncıları takmayan bir şirket

Riot ise her zaman oyuncularının görüşlerini dikkate alan her 2 haftada bir riot'a soru sor haberleri paylaşan bir şirket her zaman hileye önem veriyor lolde oldugu gibi hileleri de oyun açığını kullananlarda günün birinde toplu yiyecektir ban'ı ve bu ban hesap banı değil direk hwid ban ve afsız bir hwid ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...