Valorant Anti-Cheat Sistemi Vanguard Hakkında Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
vanguard gerçekten iyi bir ac ama bunu geçenler var günlüğü yaklaşık 100-110 tlye ( 10 euro ) satan yerler var bir de bunu crackleyip günlük 25 tlye satan var şu an çalışmakta csgo da böyleydi önce paralılar çıktı sonra beleşler çıktı ileride valorantın da beleşi çıkar oynarız :)

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ben oyunu indirip oynadım her iki oyunda bir hile denk geliyordu mesela 20 ye 0 giden adamlar vardı yada 11 e sıfır. sonra bende hileleri araştırdım ve oyunun savunma mekanizmasını düşük olduğunu gördüm özellikle makro kullanımının çok fazla olduğunu gördüm kendimde makro kullandım fakat makrolar fazla fark etmiyor yani yüzde 80 falan çalışıyor ama çok iş görmüyor esas işi espler görüyor. sonuç? oyunu sildim daha oynamıyorum
en iyisini yapmıssın dostum git csgo oyna tavsiye

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İster istemez hileler çoğalacaktır. ama ümidim elinden geleni yapacağı yönünde anti-cheat konusunda aşırı başarı olamayabilir ama banlamakta önem gösterirler diye düşünüyorum. Eğer gerekli başarıyı sağlayamazlarsa oyunu mezarlığa itebilirler.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
vanguard bütün dosyalara erişimi varmış diyolar yani ben telefonumu yedeklesem onlara bile bakıyorlarmış doğrumu bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...