Valorant atılan 3 aylık ban nasıl kaldırılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorant girmeden önce robloxta çocuk trollemek için hile falan açmıştık, ben de bunu kapatmayı unutup direkt Valorant girdim. Her zamanki gibi oynadım ama sabah girdiğimde ban yemişim. Attığım ticketler oto cevaplanıp kısa kesildi, biz hata yapmayız dediler. Şimdi de açacağın ticketler otomatik kapanacak diyorlar. Hesap umurumda değil, bu 3 aylık cihaz banı kalksın yeter. Ne yapmam lazım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ücretli olarak araştırırsan tek tuşla işin içözücek spooferlar var fakat fiyatları tuzlu. Eğer şanslıysan sistemin uyumluysa ücretsiz methodlar çalışabilir.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
  • Spoofer.
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi bazı methotlar var, onlar çalışabiliyor.
  • Hileyle girdiğin için de doğal olarak banlanmışsın, yapacak bir şey yok.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Forumda binlerce defa konusu açılan spoof işlemi ile. Kısaca bilgisayarında bulunan bazı donanımların seri numaralarını değiştiriyorsun haliyle Valorant senin kim olduğunu bilmeyip geçmene izin veriyor. Forum içerisinde araştırırsan bir çok kez cevaplandı.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Spoofer satın almalısın. hocam doğal şahsen vanguard açık ken bazı hileleri açtıgımda ban yemedim ama çoğu kişide aynı reaksiyonu göstermiyor yazık olmuş geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
spoofer satın al, direkt hallet diğer para umrunda değilse bunu yap diğer methotlar kafanı karıştırır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorant girmeden önce robloxta çocuk trollemek için hile falan açmıştık, ben de bunu kapatmayı unutup direkt Valorant girdim. Her zamanki gibi oynadım ama sabah girdiğimde ban yemişim. Attığım ticketler oto cevaplanıp kısa kesildi, biz hata yapmayız dediler. Şimdi de açacağın ticketler otomatik kapanacak diyorlar. Hesap umurumda değil, bu 3 aylık cihaz banı kalksın yeter. Ne yapmam lazım?
spoofer lazım kankam ya da ana kartı değiştirmen lazım tamamen hwid ban yemişsin yani cihaz banı seri numaranı değiştirmen gerek ana karttaki

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hocam 3 ay bekle daha iyi :D . Açıkçası eğer arkadaşla spooferı yapabiliyorsan o arkadaşla onla yapmayı dene onun dışında deneme gerek yok.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Spoofer ile çizebilirsin ama sistemine göre değişir şanslıysan ve sistemin uygunsa forum üzerinden araştırıp bulabilirsin. Birçok konu açıldı bununla ilgili.

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Spoofer wofer falan kullan çok bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Discorduma ulaş banını kaldırırım Keremmanko#5311

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...