Uzman Üye
Is this AHK?
op de kullan kankam. vandal için ideal değilKNK COK SEKIYOR ONU AYARLAMANIN Bİ YOLU VARMI YADA TAKTİGİ
20 küsür maç oynadım no
knk sadece opa ayarlama olayı varmı pekiop de kullan kankam. vandal için ideal değil
kanka direk zaten op için ideal. yönetici olarak çalıştır f2ye bas yeterliknk sadece opa ayarlama olayı varmı peki
ustam dc var mı nasıl yapılacağını anlatabilir misinevet atıyordu. Arkadaşın paylaştığı safe mi değil mi tam açıklama yapmamış.
Macro tespit ediliyor şuan kullanımı önerilmiyor zatenmax 5 oyunda ban yersiniz geçen sene kullanmıştım
Ban söz konusu dikkatli olmanız gerekliDenemek lazım eline sağlık.
F2 bronice for that works good ^^
Post automatically merged:
how can i usee triggerbot? so whats the key?
Spoofer paralı mı yoksa free miÖnemli olan ban deil spoofer varnasıl çalıştırıldığını biliyorsan yardım edermsn bana
Free biraz zor bulursun gibiSpoofer paralı mı yoksa free mi
Free yok zaten onu merak ettim. Sizde ki ücretli olan tek kullanımlık mı aldınız yoksa aylık versiyonu var mı? Ücret ne kadar. Kusura bakmayın çok sordum. Hwid ban olan bilgisayarım varFree biraz zor bulursun gibi
90 $ a kadar satıyorlar tabi alıcağınız yerlere göre değişir en kaliteli spoofer 90 dolardan satıştaFree yok zaten onu merak ettim. Sizde ki ücretli olan tek kullanımlık mı aldınız yoksa aylık versiyonu var mı? Ücret ne kadar. Kusura bakmayın çok sordum. Hwid ban olan bilgisayarım var
its freehow much does it cost?