Süper Üye
Teşekkürler bilgi için baya varmış fiyatı.90 $ a kadar satıyorlar tabi alıcağınız yerlere göre değişir en kaliteli spoofer 90 dolardan satışta
Teşekkürler bilgi için baya varmış fiyatı.90 $ a kadar satıyorlar tabi alıcağınız yerlere göre değişir en kaliteli spoofer 90 dolardan satışta
Rica ederim araştırma yaparsanız daha ucuzda bulabilirsiniz free de bulabilirsiniz iyi forumlar dilerimTeşekkürler bilgi için baya varmış fiyatı.
grafik 1220 mi ne öyle bisi sorun ediyormu cünkü calışmıyor bunny gayet iyi trigger calismiyorRica ederim araştırma yaparsanız daha ucuzda bulabilirsiniz free de bulabilirsiniz iyi forumlar dilerim
1920 de oynuyorum sorunsuz çalışıyorgrafik 1220 mi ne öyle bisi sorun ediyormu cünkü calışmıyor bunny gayet iyi trigger calismiyor
Bir ihtimal yediricektir çünkü makrolar algılanıyor vanguard tarafındanban yediriyor mu ?
Kullanmanızı önermemhala undetected mıdır ona göre bakalım
it's too risky to useis still safe?
neden efendim bir sorunumu varKullanmanızı önermem
Tespit edilebilir bi durum söz konusu vanguard tarafından makrolar algılanıyormuşneden efendim bir sorunumu var
ceza mı alınır hwid ban mı?Tespit edilebilir bi durum söz konusu vanguard tarafından makrolar algılanıyormuş
hwid yer sanırsamceza mı alınır hwid ban mı?
ah behwid yer sanırsam
o yüzden kullanmayın derim
tamamdır hocamo yüzden kullanmayın derim